Først lagt op i 2010, senest opdateret 30-08-2019 10:24:19

 

ALLE BØGER

FORFATTER- OG BOG-KOMMENTARER

Systematisk oversigt over alle bøger

BEDST SÆLGENDE BØGER TOTALT

MEST POPULÆRE BØGER PÅ SAXO.com

 

Epistel 666. Krimi

Bogens tilblivelse: Læs om ”Epistel 666. Krimi” som ”Arbejde i fremdrift”

 

174 s.

Bogen udkommer officielt d. 01-10-2019, men kan allerede nu købes.

Køb bogen på SAXO.com eller i enhver anden boghandel.

Bogens tilblivelse: Læs om ”Epistel 666. Krimi” som ”Arbejde i fremdrift”

 

 

 

 

Purunge Zille Hansdatter Holberg kæmper for at bevare sin forfader, Ludvig Holbergs (1684-1754) gode ry, som angribes af præsident Donald Trump i daglige tweets med citater fra en nyopdaget Holberg-dagbog med Holbergs hemmeligholdte erotiske eskapader.

Trumps hensigt er at skandalisere Zilles far, dansk-amerikaneren Jeronimus Holberg, som truer Trumps genvalg.

Sammen med FE-agent John Kjeldsen og kriminalassistent Anna S. Møller, afslører Zille, hvem der myrdede Ludvig Holberg og hans efterfølgere med en falsk, umoralsk dagbog.

Epistel 666 er en selvstændig krimi. Men flere personer kendes fra tidligere unikrimier af samme forfatter: Agent John Kjeldsen, kriminalassistent Anna S. Møller, professor Helmuth Christophersen, konsulent Alfred Jönsson.


Pressen skrev bl.a.:

”Den er hylende morsom, og handlingen går over stok og sten, efter at en dansk forsker er fundet død på sit kontor på Københavns Universitet.” (Hans Larsen, Ekstra Bladet, om Kong Klaks sten.)

”Den er både veloplagt og vittig, og man sidder og klukker undervejs – mens man spekulerer på, om det vitterligt vil lykkes forfatteren at binde alle trådene sammen til sidst. Men det gør det faktisk.” (Flemming Andersen, Aktuelt, om Dronningens hund.)

”Der er knald på lektor Kjøller i denne groteske romansatire over kommunikation og manipulation i det politiske liv.” (Lars Hørby, Ekstra Bladet, om Lingos lov.)

 

 

 

Først lagt op 2010 senest opdateret 30-08-2019 10:24

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk