Først lagt op 09-08-2018,,senest opdateret 09-08-2018 20:41:43

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Fanebærere

Det er pudsigt, at propagandatricket med, at bevægelsens faner bæres foran ansigterne på kvindelige fanebærere, får mange til at synes, at det er synd for kvinderne, at de skal stille fanerne.

 

 

 

Folk, der går med burka eller niqab, ønsker sharia indført, og demokratiet afskaffet.

Det er sødt, at mange velmenende, politisk korrekte danskere og stort set alle vores medier synes, at det er synd for kvinderne, at de ikke mere må gå med ansigterne tildækket. Men det er tragisk, at hverken de velmenende danskere eller medier åbenbart ønsker at bruge anledningen til at bekæmpe en politisk bevægelse, som vil afskaffe velfærdsdemokratiet. Og indføre et modbydeligt religiøst diktatur.

Det er pudsigt, at tricket med, at bevægelsens faner bæres foran ansigterne på kvindelige fanebærere, får mange til at synes, at det er synd for kvinderne, at de skal stille fanerne. Man glemmer, at fanerne bare er ét blandt mange propagandamidler mod både de velmenende danskeres velfærdsdemokrati og de fri medier.

Men sagen viser heldigvis også, at ingen her i landet anser bevægelsen for rigtig farlig. For så ville ikke kun dens kvindebårne ansigtsfaner, men også dens medlemmer blive forbudt til alles jubel. Ellers ender vi alle som fanebærere.

 

Læs Kølletæppebank: Integrationspotpourri

Læs Kølletæppebank: Tvang gør frivillig-kavalkade

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp