Først lagt op 23-09-2018,,senest opdateret 23-09-2018 15:30:12

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Skift hunde, Løkke!

Der skal helt nye boller på suppen i Løkkes intimsfære, hvis han skal dæmme op for Frederiksens kompetente offensiv med kæreste og sammenbragte børn.

 

 

 

I går havde flere medier historien om Mette Frederiksens familieplanlægning. Med billede, hvor hun foran verdenspressen i Ålborg kyssede sin forlovede på munden. Han havde friet allerede i december. Hun havde nydt at have det i hemmelighed lige indtil partikongressen og glædede sig nu til at føre parrets i alt fem børn sammen i offentlighed.

Sørme om ikke Socialdemokratiet her dagen efter har store annoncer på Politiken.dk (og sikkert mange andre steder), hvor Mette Frederiksen siger, at børnene, dvs. alle landets børn, ligger hende og partiet særligt på sinde.

Det er svært for Løkke at hamle op med. Han kører i øjeblikket en kampagne, hvor han lader, som om det er ham, der er skyld i velfærden i landet. Men det er der så allerede flere, der har påvist ikke passer. Uheldigt. For så bliver denne kampagne jo bare en fortsættelse af Løkkes gamle historie om andre lånte fjer, f.eks. de partibetalte underbukser.

Hvis Løkke skal stikke Frederiksen, så skal der helt nye boller på suppen. F.eks. kan han erstatte sine to forkælede hunde af racen Nova Scotia Tolling Retriever med et kobbel tilfældige, socialt udstødte, underernærede hunde fra en kennel for hjemløse gadekryds.

 

Læs Kølletæppebank: Underbukseløkken.

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp