FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Først lagt op 29-01-2019,,senest opdateret 29-01-2019 16:16:22

002

Sex til morgenkaffen

Artiklen om de ufrivillige sexfantasier i Politiken denne morgen overgår bladets andre artikler om sex, fordi den fantaserende Marnie er syg.

 

 

 

 

Tirsdag morgen (29/1 2019) var mest læste på Politiken.dk ”Ny britisk tv-serie om ufrivillige sexfantasier: Alt hvad Marnies hjerne registrerer, drejes i en stærkt grafisk, seksuel retning.”

Andre erotiske sider, som ikke ligger i top på avisen samme morgen, er ”De statsansatte i USA er sendt hjem fra job – samtidig stiger besøgstal på verdens største pornohjemmeside” med en stimulerende illustration af en indbydende bagdel på en sexarbejder, og to sexklummer: ”Det bedste ved januar er at lege blindebuk under dynen” og ”Rejse og rejsning, fremmede kyster og fremmede bryster. For mig hænger det hele sammen.”

Artiklen om de ufrivillige sexfantasier slår de andre, fordi den fantaserende Marnie er syg. Selv om hun selv ser sin lidelse fra en humoristisk synsvinkel, som skal få folk til at le, så fremhæver Politiken – efter at have indviet læserne i hendes sexuelle fantasier – at hun i virkeligheden lider af sygdommen OCD (tvangstanker), som kaldes Pure O, når tvangstankerne er seksuelle. Og at netop OCDs sexuelle variation må formodes at være omfattet af endnu større tabu end egentlig OCD.

Artiklen er således både erotisk stimulerende og giver samtidig læserne udløsning i medfølelse med et offer. De andre artikler er bare erotisk stimulerende uden mulighed for tilsvarende udløsning.

Læs Køllebank: Kræsne lidelser

 

Læs Kølletæppebank: Feministisk fotokamp

 

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp