FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

SENESTE KØLLEBANK

MÅNEDENS BEDSTE KØLLEBANK I INDEVÆRENDE ÅR

ÅRETS BEDSTE 2018

ÅRETS BEDSTE 2017

BEDSTE 5 TANTES GROVE GYS 2017

ÅRETS BEDSTE 2016

 

SENESTE KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1 (SENESTE MÅNED)

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 2019

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 2, (2018)

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 3, (2017 – 1999)

KOMMENTARER OG MORALER 1999-1975

 

Først lagt op 06-03-2019,,senest opdateret 06-03-2019 14:40:02

Trump den Pinlige

Det pinlige ved Trump er, at han intet gør for at skjule den uskønne regel, som bærer demokratiet, men som alle medier og alle pæne politikere anstændigvis gør deres yderste for at skjule.

.

 

 

 

Hillary Clinton meddelte, at hun ikke vil deltage i kampen om at blive præsident i 2020. Kort efter meldte Trump på twitter (Ekstra Bladets oversættelse): 'Aw, øv, betyder det, at jeg ikke får chancen for at blive udfordret af hende igen? Hun vil blive inderligt savnet'. Og han kalder hende fortsat ’Crooked Hillary’, så udmeldingen kan kun fortolkes som en hån i rækken af forhånelser mod hende fra forrige valgkamp.

Teksten fortsætter efter annoncen

Det pinlige i denne og mange andre Trump-tweets opstår, fordi han som præsident stadig kører monotont på at formulere sig eksklusivt for den store minoritet af ikke-elite, anti-elite-amerikanere, som stemte ham ind som præsident. I stedet for at spille det sædvanlige spil med, at når først man er valgt til en politisk toppost i et system, så taler og udtrykker man sig, som om alle i virkeligheden er elite – uanset om man nok så meget er valgt af bunden af systemet.

Det fremmer både forståeligheden og ærligheden, at Trump også som præsident udtrykker sig eksplicit og ikke-elitært. Han følger uden hæmninger 6 – 94-reglen: 6 % af vælgerne diskuterer og analyserer politik. Men 94 % af vælgerne følger uden mange ord nogle politikere i et tv-realityshow. I et demokrati bestemmer 94 % over 6 %, og dermed realityshowet med politikerne over politikken.

Det pinlige ved Trump er, at han intet gør for at skjule denne 6 – 94-regel, som bærer demokratiet, men som alle medier og (næsten) alle politikere anstændigvis gør deres yderste for at skjule.

 

Læs kommentar TV’s diskrete politiske propaganda (om 6 – 94-reglen)

Læs Kølletæppebank Trumpiana

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp