FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

SENESTE KØLLEBANK

MÅNEDENS BEDSTE KØLLEBANK I INDEVÆRENDE ÅR

ÅRETS BEDSTE 2018

ÅRETS BEDSTE 2017

BEDSTE 5 TANTES GROVE GYS 2017

ÅRETS BEDSTE 2016

 

SENESTE KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1 (SENESTE MÅNED)

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 2019

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 2, (2018)

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 3, (2017 – 1999)

KOMMENTARER OG MORALER 1999-1975

 

Først lagt op 11-03-2019,,senest opdateret 11-03-2019 15:36:42

Stilheden efter Britta

Systemet skyede ingen midler for at få Brittasagen til at forsvinde. Først blev sagen videresendt, så henlagt, derefter forsvandt den og blev desuden umulig at kommentere. Og til sidst blev alle ansvarlige ledelser for en sikkerheds skyld frikendt.

 

 

 

 

Ekstra Bladet har set et fortroligt dokument til Folketingets Retsudvalg. Det fortæller, at Skattestyrelsen allerede i 2013 blev kontaktet af Bagmandspolitiet om mistænkelige overførsler til svindelsigtede Britta Nielsen.

Og det fortrolige dokument fortæller også, at sagen ni måneder senere blev henlagt i Skat, uden nogen i dag ved, om sagen overhovedet blev behandlet i Skat. For papirerne er pst forsvundet i Skat.

Teksten fortsætter efter annoncen

Man ved heller ikke, hvem der indberettede transaktionerne til Bagmandspolitiet. Det er umuligt for pressen at få en kommentar om dette. Og efter det har vist sig, at Brittasagen – trods systemets kollektive indsats for at holde den skjult – alligevel er sluppet ud, så har en en advokatundersøgelse anbefalet, at intet ledelsesansvar gøres gældende.

Sådan kunne svindelen køre fortroligt, henlagt, forsvundet, umulig at kommentere og uden ledelsesansvar i 25 år. Først, da en bogholder i Roskilde Kommune reagerede på en manglende udbetaling på 69.047 kroner og stædigt vedholdende indberettede den til Socialstyrelsen, blev myndighederne tvunget til at gøre andet end at nusse papir.

Uden stædige bogholdere langt nede i systemet, som nægter at falde til patten med samme sløvhed som alle andre. Og uden en MF’er, som lækker fortrolige dokumenter til Ekstra Bladet, ville ”verdens bedste politiske system” gå ned. Og gå ned i total stilhed.

 

Læs Kølletæppebank: Ustyrlig styrelse (Brittasagen)

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp