FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Først lagt op 04-05-2019,,senest opdateret 04-05-2019 11:09:36

 

Foto: Sportxpress © Scanpix

Krænkelser i kø

Dejligt, at ingen endnu har ladet sig offentligt krænke over parret i dette land, hvor det har vist sig, at alt efterhånden kan krænke en eller anden.

 

 

 

 

Alle bør glæde sig over, at dette formidable badmintonpar, Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, med en anonym donors hjælp har fået en pige, Molly. Og at de, stimuleret af deres fælles lykke, allerede allerede et år efter barslen vender tilbage til topbadminton som par.

Og alle bør også glæde sig over, at ingen endnu er blevet krænket over parret i dette land, hvor det har vist sig, at alt efterhånden kan krænke en eller anden. Ved en gymnasiefest måtte et par, som var udklædt som Obama-parret med sort farve i ansigtet, vaske farven af, fordi fire elever som var ægte lysebrune i ansigtet, følte sig krænkede. Og en mexicansk studerende ved Københavns Universitet blev krænket over festudklædning med mexicaner-hatte. Og en kvindelig underviser med anden etnisk baggrund end dansk på Copenhagen Business School blev krænket over, at undervisere på stedet sang ’Den danske sang er en ung blond pige’.

Så de lykkelige, lesbiske badmintonspillere lever livet farligt. De krænker i lange baner: Heteropar, som avler normalt, kan krænkes over et lesbisk par, som avler ved donor. Par, som ikke kan få børn, og som ikke benytter anonym donor, kan krænkes over deres frugtbarhed. Jævne badmintonspillere af alle køn kan krænkes over, at de spiller så fremragende badminton. Og beundrere af James Joyce’s påfaldende heteroseksuelle kvindelige hovedperson Molly i romanen ”Ulysses” kan krænkes over, at de kalder datteren Molly.

 

Læs Skrottede krænkelser, Catch 22, kommentar.

Læs Tvang virker – og gør frivillig, kommentar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

SENESTE KØLLEBANK

MÅNEDENS BEDSTE KØLLEBANK I INDEVÆRENDE ÅR

ÅRETS BEDSTE 2018

ÅRETS BEDSTE 2017

BEDSTE 5 TANTES GROVE GYS 2017

ÅRETS BEDSTE 2016

 

SENESTE KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1 (SENESTE MÅNED)

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 2019

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 2, (2018)

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 3, (2017 – 1999)

KOMMENTARER OG MORALER 1999-1975