Videnskab

 

05-11-2018

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

 

Universelle sandheder tydet

 

Rumrullen opfordrer bl.a. til, at man altid er så glad som muligt for livet, og at man altid så vidt muligt gør det gode. Rullens ægthed og budskabernes holdbarhed anfægtes af flere forskere.

13/7 2018

Avlskarl revolutionerer astronomien

 

Ved at sende et helt nyt bornholmsk granitbuelys gennem et blad fra rumrullen har der vist sig tegn. Sprogforskere og kodeeksperter er enige om, at de er prentet af intelligente væsener. Flere forskergrupper verden over arbejder på at bryde koden.

12/7 2018

Intet nyt fra rummet

”Efter vores enige vurdering er der tale om et produkt fra en kultur, som i teknisk henseende ligger milevidt foran os, måske flere årtusinder,” udtaler lederen af den videnskabelige komité

10/7 2018

Liv i rummet

Det amerikanske rumcenter, NASA, har netop meddelt, at det har opsnappet sikkert tegn på, at der er liv i rummet. På sin seneste rummission har en ubemandet sonde fra rumcentret indfanget et fremmedlegeme, som udsendte radiosignaler.

7/7 2018

Når verdensledere elsker

Er kun rigtigt lykkelige, når de over for hele verden kan udveksle kærlighedsytringer med andre verdensledere. ”Privat-Lars” i central rolle.

29/4 2018

Adfærd endelig blotlagt

Seneste resultater fra 50 års forskning i purunge, velskabte pigers adfærd på badestrande.

16-04-2018

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp