9

 

 

 

Først lagt op 15-01-2023. Senest opdateret 29-01-2023

 

 

 

 

 

 

 

 

Kropsinterview i Lingo NEWS med Ploride, Sprecchmeisters kvinde

 

9

I det samme viste TV et direkte interview. Det var Pion Arokel, ledende TV-vært på LINGO NEWS, som kropsinterviewede Ploride Pat og Pynde, Sprecchmeisters kvinde, om detaljer i Sprecchmeisters hemmelige strategi.

— Goddag, sagde Pion Arokel som var iført overtøj, støvler og blød hat. — Jeg må bede dig tage et stykke tøj af. Sådan er det i dag.

Pion så forventningsfuldt på Ploride.

— Altså, hør nu: Jeg tog kun det mest nødvendige på. Jeg vidste jo jeg skulle kropsinterviewes. Jeg er derfor allerede fuldstændig åben for kropsspørgsmål.

— Det klogeste i dag er faktisk at klæde sig godt på til et kropsinterview, forklarede Pion Arokel småirriteret, idet han lagde hatten. — Så løber interviewet aldrig tør for stof.

Kameraerne zoomede ind på Plorides minimalt påklædte krop som hun udstillede efter bedste evner under kameraernes rundture.

— Jeg overvejede at tage aben med, sagde hun flirtende med det mest nærgående kamera. — Men den har jo hår over det hele. Ret stive hår.

Pion smed overfrakken og tog Ploride på skulderen.

— Åh, sukkede hun. — Det var du længe om, skat.

Idet han smed skjorten og begyndte at aftage sine lange benklæder, lagde hun sin hånd om hans nakke.

— OK, nu må vi klare resten med de forhåndenværende midler, startede Arokel, mens han langsomt lod sin hånd glide ned ad hendes arm. — Du er den person der er tættest på den politiske komet, Sprecchmeister. Tager han dig også her?

Arokel masserede hendes underarm. Ploride sukkede med åben mund:

— Jeg fik kun lov at komme her fordi jeg lovede ikke at røbe noget, hviskede hun og greb med sin frie hånd om Arokels hånd som nu gned hende ved håndleddet. — Især ingen intime detaljer.

— Fint, sagde han. — Bare du stønner lidenskabeligt på de rigtige steder og tidspunkter. Du forstår vel at jeg spøger?

Han smilede helt tæt på hendes ansigt.

— Åh, Pion, hvorfor skulle det vare så længe før vi mødtes?

— Sprecchmeister har altid afvist at give dig lov at komme.

— I dag gav han los. Jeg må komme fuldkommen efter programmets behov. Råbe og alt muligt. Vidunderligt. Give tæsk.

— Men så kom da bare med strategien.

— I øjeblikket er vi under forspillet.

— Hvornår ventes udløsningen?

— Det kan aldrig siges helt præcist. Det afhænger af så mange faktorer, sukkede Ploride og tog Pion om hovedet og trak det ned mod barmen. — Forspil, mellemspil, spændingsopbygning og udløsning med afsluttende afklapsning.

Hun dunkede hans hoved rytmisk mod barmen for hvert seksuelt fænomen.

— Du behersker jo hele teorien, sukkede Pion henført, da hun i håret trak hans ansigtsflade væk fra barmen et kort øjeblik.

— Det er strategien. Og mange støn. Længere er...

Hun pressede igen hans ansigt ind mod sin æggende krop.

Så blev indslaget afbrudt. Tiden var gået.

Alle seere nød det. Uden nogen fattede en pind af substansen. Og det var også meningen. Men ingen – ud over de værste krakilere – opdagede det, og et overvejende flertal af seerne støttede indslaget varmt efter udsendelsen. Det var kort, klart og fængende. Seerne råbte på mere.

Sprecchmeister roste Ploride, da hun – efter at have signeret et pr-egnet fællesfoto af hende sammen med studievært Pion, iført pelskrave – vendte hjem.

— Fremragende, Pussycat. Det var dagens mest sete politiske udsendelse; du røbede intet, bortset fra det væsentligste, men seerne hang ved dine læber.

— Øv, sikkert kun ved mine synlige ansigtslæber.

— Du ved hvad jeg mener, Plo-skat. Det er billedlig tale. Alle ord der er noget værd, er i dag overført betydning. Vi har nu lagt vores program åbent frem, og du fulgte det fint op.

 

Til næste kapitel 10

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk