Først lagt op 02-05-2018, senest opdateret 15-11-2021 18:04:44

 

 

 

 

 

 

Kolofon:

Titel: Hvem skrev “Den hemmelige socialdemokrat”?

© 2014 Klaus Kjøller

Forsideillustrationen er hentet på en russisk hjemmeside og er vistnok et foto af en tegning af den første paternoster-elevator, bygget i 1884 i Essex, England.

Published by KJOELLER.dk

Bogen er sat med ePub Maker 1.8

ISBN 9788740470567

Første udgave, version 17-10-2016 15:06. (Første version udkom 23-04-2014. Der er stort set kun foretaget korrekturrettelser i senere versioner.

74 s. Findes kun som e-bog.

Læseprøve: Læs bogens begyndelse.

Køb e-bogen på SAXO.com eller i andre e-boghandler.

Læs kommentaren "Den afslørede socialdemokrat". Med indlejret Kølletæppebank.

Læs kommentaren "Den unævnelige socialdemokrat".

Læs Køllebank’en ”Sass, socialdemokraten som stadig er hemmelig”.

 

 

 

Den anonyme bog Den hemmelige socialdemokrat, som udkom februar 2014, leger ikke kun kispus med sine læsere. Den er også en fræk politisk manipulation af Christiansborgs politiske elite og den danske offentlighed. Derfor er bogen blevet en personlig, faglig udfordring for Klaus Kjøller, som i mange år har forsket i tekstanalyse, manipulation og politik.

 

 

E-bogen Hvem skrev Den hemmelige socialdemokrat? er skrevet for folk, som har læst Den hemmelige socialdemokrat og gættet på, hvem forfatteren er. Og som efter at have ladet sig manipulere og tage grundigt ved næsen af bogen er blevet så utålmodig efter at finde løsningen på gåden, at de ikke kan holde ud at vente, til forfatteren engang selv træder frem og tilstår. Og hvorfor dog vente på, at forfatteren engang røber sin hemmelighed i sin selvbiografi, hvis mysteriet kan afsløres med stor sikkerhed allerede nu?

 

Læseprøve: Læs bogens begyndelse.

 

 

Fra modtagelsen: Jeg udfordrer forlagsdirektør og forfatter: Kom an, hvis I tør!

 

 

Bortset fra BT og Radio24/7 har ingen medier sjovt nok vist den mindste interesse for at behandle bogen ’Hvem skrev ’Den hemmelige socialdemokrat’? Selv om hele landet i månedsvis efter udgivelsen var optaget af mysteriet om, hvem forfatteren dog var. Derfor konkluderede jeg (foreløbigt) i kommentaren ”Den unævnelige socialdemokrat”:

Man må konkludere, at Christiansborgs netværk af kommentatorer og politikere ikke er interesseret i at opklare mysteriet om, hvem der har skrevet ”Den hemmelige socialdemokrat”. Man må formode, at de værdsætter deres gode netværksrelationer til forfatteren (og forlagsredaktøren) så meget, at de ikke kan tage det alvorligt, at en udenforstående står og frister med en upassende sandhed.

(fra kommentaren ”Den unævnelige socialdemokrat”)

Denne udfordring, som jeg kom med i juli 2015, og som er blevet totalt ignoreret af de udfordrede, gælder stadig: Kom an, hvis I tør!

 

Jeg vil hermed udfordre dem [forlagsdirektør Jakob Kvist og forfatteren, kk] til en dyst på argumenter. Lad os kæmpe på argumenter. Lad enhver snak om gætterier forstumme, og lad os få kendsgerningerne på bordet. Kendsgerningerne, som de fremgår af bogen og hele kommunikationssituationen omkring den. Disse kendsgerninger er jo alt vi har, indtil en af de ganske få personer, der kan dokumentere, hvem forfatteren er, med forlagskontrakt, mails og lignende, lækker sådant til pressen.

(fra kommentaren ”Den afslørede socialdemokrat”)

 

 

Først lagt op 2018, senest opdateret 15-11-2021 18:04

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk