Først lagt op i okt. 2018, senest opdateret 26-06-2022 14:05:04

 

ALLE BØGER

FORFATTER- OG BOG-KOMMENTARER

Systematisk oversigt over alle bøger

BEDST SÆLGENDE BØGER TOTALT

MEST POPULÆRE BØGER PÅ SAXO.com

Arne Ossian: Bæstet på Bornholm. Krimi

 

 

Kolofon:

Arne Ossian: Bæstet på Bornholm. Krimi

© 2015 Klaus Kjøller

Published by KJOELLER.dk

Bogen er sat med Word

ISBN 9788740912890

Første  PoD-udgave,  version  09-11-2015  11:41  (første  e-udgave

juni 2013). 

Bæstet    Bornholm  er  fiktion.  Romanens  personer  og  begivenheder  er  opdigtede.  Enhver  lighed  med  virkelige  personer  og begivenheder er et produkt af læserens skaberkraft. 

328 s.

Udkommet som e-bog i juni 2013.

Emneord: krimi, Bornholm

Læseprøve: Læs paperbackens begyndelse.

Indtil 01-07-2022: Køb paperbacken på SAXO.com eller i enhver anden boghandel.

Køb stadig e-bogen på SAXO.com eller i andre e-boghandler.

 

 

 

 

 

En ung familie med to små børn myrdes i et lejet sommerhus på den danske ferieø Bornholm i Østersøen. Det ligner et rovmord udført af østeuropæiske kriminelle. Men det lokale politi står snart med en uoverskuelig sag, som vokser uden at overordnede myndigheder i hovedstaden København er til megen hjælp.

Politidirektør Halfdan Jansen og hans folk kæmper ikke kun for retfærdigheden, men også for deres egen overlevelse som selvstændig politienhed. Efterhånden tvinges de til at bruge grænseoverskridende metoder. Ved sin side har Halfdan Jansen den hjemsendte Afghanistan-veteran fra Frømandskorpset, Irina S. Anker, som netop er begyndt som vikarierende kriminalassistent.

Arne Ossian er født i 1963. Student fra Sorø Akademi. Arbejdede bl.a. som skibsdreng, popcornsælger, cowboy, nattevagt og tekstforfatter. Ph.d. i Storytelling. Adjunkt ved Københavns Universitet. Derefter artistic director i et verdensomspændende reklamebureau. Senere landpostbud, først i Jylland, derefter på Bornholm. Senest udsendt som informationsofficer med styrkerne i Afghanistan. Har tidligere udgivet Kong Klaks sten. (Hovedland 1998, 2. rev. udg. 2004 som er kommet som e-bog i 2014).

Læs anmeldelse på krimi-cirklen.dk, hvor der bl.a. står: "På mange måder er Klaus Kjøllers bornholmer-krimi anderledes. Og den formår også at have et godt plot og en stor spændingsvolumen fra start til slut. Anbefales til bornholmere og alverdens andre krimi-fans." (Finn Hansen, web-redaktør på krimi-cirklen.dk).

"Bæstet på Bornholm" har ikke tidligere været sendt til noget medium til anmeldelse eller omtale - bortset fra Bornholms Tidende, som ene medium fik en pressemeddelelse, da e-udgaven af bogen kom i 2013. Derefter bragte Tidende denne notits.

Der er i oktober 2017 kommet endnu en krimi med Halfdan Jansen i hovedrollen: "Farligt affald".

 

 

 

Først lagt op 2018 senest opdateret 26-06-2022 14:05

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

151217klauskjoellerDKforside.bmp