Først lagt op i sept. 2019, senest opdateret 11-10-2019 14:26:39

 

ALLE BØGER

FORFATTER- OG BOG-KOMMENTARER

Systematisk oversigt over alle bøger

BEDST SÆLGENDE BØGER TOTALT

MEST POPULÆRE BØGER PÅ SAXO.com

 

Epistel 666. Krimi

Det faktisk udsendte, ikke-tilbagetrukne pressebrev

Udsendt til pressen d. 24/9 2019


 

Pressebrev om Epistel 666. Krimi, som udkommer d. 1. oktober 2019 som paperback (print-on-demand), 174 sider, ISBN 9788740490176. Forlag: KJOELLER.dk. Pris: 250 kr. (SAXO.com). Kan købes i alle boghandler. Hermed har forlaget siden 2013 udgivet eller genudgivet 34 bøger.

 

Dette er ikke begyndelsen for denne bog. Der er allerede siden d. 30. august 2019 på nettet foregået en hård kamp for at udbrede bogen. Det begyndte med nyhedsartiklen Bogen som aflyste Trumps besøg. Og allerede d. 9. september blev der på nettet udsendt et pressebrev.

Men det måtte samme dag trækkes tilbage. Det var ved en fejl sluppet ud fra et internt kursus på forlaget for nyansatte medarbejdere i at skrive enkelt og forståeligt. Pressebrevet fedtede derfor alt for lidt for de litterære redaktører og forsømte at lokke læsere til at købe.

Læs Pressebrevet.

 

 

Men det gjorde i virkeligheden ikke så meget. For de ugentlige målinger af Mest læste på Kjoeller.dk har siden klart vist, at besøgende interesserer sig langt mere for at læse om forlagets udfordringer med at få bogen solgt end for at læse om selve bogen. Folk behøver altså ikke at vide noget om bogens indhold for at læse om forlagets kamp for at udbrede den. De boginteresserede besøgende orker således ikke engang læse det tilbagetrukne skandaløse pressebrev, men læser derimod i stort antal forlagsdirektørens undskyldende mail til litteraturredaktører og anmeldere med bortforklaringen af PR-fadæsen.

Læs Undskyld, jeg har dummet mig.

Andre højdepunkter i lanceringen på nettet er:

Ekstra Bladet appellerer direkte til forfatteren Klaus Kjøller. Lederens overskrift: Skønlitterært storhedsvanvid

Stort forlag bandlyser Kjøller

Forfatter overlever attentat

 

Venlige hilsner,

110225SignaturHaandskrift

 

 

Se bogens omslag på næste side.

Læs om forlaget KJOELLER.dk.

Se listen over forlagets 34 nyudgivelser og reviderede genudgivelser.

Læs Seneste nyt om bogen

 


Læs mere om Epistel 666.

 

Senest opdateret 11-10-2019 14:26

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk