Udkom d. 6/8 2020

Køb den bl.a. på

SAXO.com

GUCCA.dk

williamdam.dk


SENSATION: Fra en hemmelig kilde i Google har KjoellerNEWS allerede fået fingre i en række hårrejsende citater fra anmeldelser som er på vej som mails fra ansete anmeldere til litterære sider i landets førende papirsaviser:

Og læs om den i

 

Bogen er ikke sendt ud til anmelderne. Men den er sendt til Indbindingscentralen. Og til min gamle kollega, John Chr. Jørgensen, tidligere universitetslektor, som gennem 34 år anmeldte og redigerede bøger i Politiken og Ekstra Bladet samtidig med at han forskede og underviste i kritik og kulturformidling på Københavns Universitet. Han skrev:

Åh, jeg kommaer bør stå i to eksemplarer i folkebiblioteket, et ved siden af Dæmonernes port og et på humoristhylden.” (John Chr. Jørgensen i mail til forfatteren, august 2020. Læs mere nedenfor).

Desværre har vi endnu ikke set nogen lektørudtalelse fra Indbindingscentralen.

 

Først lagt op 04-08-2020. 2019, senest opdateret 26-06-2022 13:18:35

 

 

ALLE BØGER

FORFATTER- OG BOG-KOMMENTARER

Systematisk oversigt over alle bøger

BEDST SÆLGENDE BØGER TOTALT

MEST POPULÆRE BØGER PÅ SAXO.com

 

Åh, jeg kommaer. Advarsel: eksplicit sprogbrug. Roman

 

Kunne købes som paperback på SAXO.com eller i enhver anden boghandel indtil 08-07-2022

Køb stadig ePub’en på SAXO.com

Læseprøve: Læs bogens begyndelse

 

 

220 s.

Indtil 08-07-2022: Køb paperback’en på SAXO.com eller i enhver anden boghandel.

Køb stadig e-bogen på SAXO.com.

Læseprøve: Læs bogens begyndelse.

Bogens tilblivelse: Læs om ”Åh, jeg kommaer” som ”Arbejde i fremdrift 2020”

Se bogens lancering på KjoellerNEWS

Åh, jeg kommaer bør stå i to eksemplarer i folkebiblioteket, et ved siden af Dæmonernes port og et på humoristhylden.” (John Chr. Jørgensen i mail til forfatteren, august 2020. Læs mere nedenfor)

 

 

 

Tests på universitetet viser, at Danskstuderende ikke kan sætte korrekt komma. Alle kendte indlæringsmetoder har spillet fallit. I igangværende finanslovsforhandlinger trues universitetet med nedskæringer – hvis næste test om få dage igen viser, at Danskstuderende ikke kan sætte korrekt komma.

Men alt håb er ikke ude. For en lille udvalgt testgruppe af særligt kommaudfordrede kvindelige studerende og deres mandlige lærer træner på et weekendkursus i at sætte korrekt komma. Det sker ved hjælp af en ny, revolutionerende metode: kropsgrammatik, hvor elevernes kroppe bruges som de sætninger, der kommateres.

”Åh, jeg kommaer” fortæller, hvordan alle sejl sættes til på dette ultrakorte intensive eksternatkursus i en pavillon ved Frederiksdal Fribad. Med overraskende resultater.

Bogens tætteste slægtninge


John Chr. Jørgensen skrev i en e-mail d. 20-08-2020 om denne bog:

”Din kropsgrammatik har med  ét slag løftet alt det med kryds og bolle op på et højere etisk niveau, deroppe hvor man skal have stativ for at være med. Jeg har grinet mig halvt fordærvet over din stadig ynglende fantasi og de burleske optrin i fribadet. Tænk, hvad Universitetsavisen kunne få ud af det, hvis du stadig var institutleder. Stidsen ville blive nødt til at rykke ud og forsvare de universelle rettigheder til en sund latter hen over kønskløften. 

[…] Jeg læste og lo til jeg havde vendt det sidste blad i aftes, og her til morgen læste jeg avisen på en ny måde. En lille artikel om kursusvirksomhed satte fantasien på overarbejde, og en stor bogreportage om kvinders begær fik mig til at tænke på sætningsskemaet.

Der er mere vid i dine dialoger end nogensinde før. “Åh, jeg kommaer” bør stå i to eksemplarer i folkebiblioteket, et ved siden af ”Dæmonernes port” og et på humoristhylden.”

 

Pressen og bibliotekerne skrev bl.a. om andre bøger:

Underfundig og underholdende krimi med et interessant og anderledes plot. […] Kan læses uafhængigt af de andre af forfatterens krimier fx Bæstet på Bornholm eller Breaking bullshit. Ikke andre satiriske krimier at sammenligne med. Til bibliotekaren: Anbefales efter erfaringer med forfatterens bøger.” (Lektørudtalelse, DBC, om Epistel 666)

”Velskrevet og underholdende roman, fuld af spøgefuldheder og kommentarer om især universitetsmiljøet. Den har et godt flow og er let at læse, og selvom man ikke umiddelbart har noget tilknytning til det beskrevne miljø, læser man bogen i ét hug.”(Lektørudtalelse, DBC, om Breaking bullshit)

”Bogen er godt og humoristisk skrevet, og måske kan drømmen om den eneste ene eller om et herligt sidespring komme tættere på at blive virkelighed, når teori og teknik er i orden. (…) det er lykkedes forfatteren at omsætte kommunikationsteorierne til en populær praktisk vejledning med mange gode og detaljerede råd.” (Lektørudtalelse, DBC, om Jeg elsker dig)

”Den er hylende morsom, og handlingen går over stok og sten, efter at en dansk forsker er fundet død på sit kontor på Københavns Universitet.” (Hans Larsen, Ekstra Bladet, om Kong Klaks sten.)

Læs mere om Åh, jeg kommaer på KjoellerNEWS.

 

 

 

 

 

2004

2017

2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjoeller.dk

Seneste kommentarer

KjoellerNEWS

Alle bøger

 

 

 

 

Senest opdateret 26-06-2022 13:18:35

 

 

© klaus@kjoeller.dk