Køb den bl.a. på

SAXO.com

GUCCA.dk


Og læs om den i

 

 

Først lagt op i nov. 2020, senest opdateret 25-03-2021 10:15:45

 

 

Hvad bibliotekarerne skriver om bogen på Bibliotek.dk

 

 

 

 

Dagbogsnotits 24/3 2021

Har tilfældigvis lige læst lidt i Det, jeg aldrig (2020). Og indset til marven at den bog jo får hele mit foretagende til at hænge sammen: Kampen for det skønlitterære, selvudgivelserne, mine idoler, lektorjobbet, mine godt sælgende populære fagbøger. Det, jeg aldrig er derfor min mest nødvendige bog. Men jo umulig uden alle de andre. Deri ligger det perfekte.

 

 

 

 

Det, jeg aldrig kan gå ud med. Mit forfatterskabs uanstændige dagbog

 

 

 

206 s.

Køb paperback’en på SAXO.com eller i enhver anden boghandel.

Køb ePub’en på SAXO.com eller i enhver anden e-boghandel.

Læseprøve: Læs bogens begyndelse.

Denne beretning fra virkeligheden, Det, jeg aldrig kan gå ud med, forklarer selv sin tilblivelse. Den kan man allerede læse i ”Forord” i læseprøven. I kontrast hertil kan du ved mine to seneste fiktionsbøger se, hvordan fiktive bøgers tilblivelsesberetninger med fordel kan udnyttes i salgsarbejdet:

Læs tilblivelsen af

Epistel 666. Krimi

Åh, jeg kommaer. Advarsel: eksplicit sprogbrug. Roman

 

 

 

 

BOGENS BAGSIDE

Hvordan denne bog kan sælges

Afvist doktordisputats tvang tryghedsnarkomanisk lektor på livslangt erobringstogt i ukendte genrer. Og: Ofrede stilling som første direktør for Dansk Sprognævn for satirisk, politisk romanflop. Men det vil være misbrug af en tekst hvor jeg simpelthen bare er nådesløst ærlig overfor mig selv i skrivekriser. For at komme i gang igen.

Citater fra bogen

Hvad gør jeg hvis jeg en dag opnår anerkendelse og hyldes fuldt tilfredsstillende for mit samlede forfatterskab? Så står jeg jo uden projekt. Nåh, foreløbig ser det ikke ud til at blive aktuelt.

Inskriptionsidé til min gravsten: ”Næste bog bliver mit gennembrud”.

Sandheden er at hvis jeg opgiver ambitionerne og holder op med at arbejde, dør jeg. Derfor er der slet ingen vej udenom selvironi. Den holder mig i live. Gør det muligt at leve lykkeligt med mine selvmodsigelser. Ihvertfald leve.

 

 

 

 

 

2004

2017

2019

 

 

 

 

 

 

 

Kjoeller.dk

Seneste kommentarer

KjoellerNEWS

Alle bøger

 

 

 

 

Senest opdateret 25-03-2021 10:15:45

 

 

© klaus@kjoeller.dk