Først lagt op 13-08-1999, senest opdateret 12-09-2019 11:06:20

 

ALLE BØGER

FORFATTER- OG BOG-KOMMENTARER

Systematisk oversigt over alle bøger

BEDST SÆLGENDE BØGER TOTALT

MEST POPULÆRE BØGER PÅ SAXO.com

 

Klaus Kjøller forside >> bogmenu >> Dronningens hund >> Sandheden om D’s doggy >> Sandheden om sandheden

 

 

 

 

 

Sandheden om "Sandheden om "Daisys doggy""

Oprettet d. 13/8 99

 

 

 

Man kan ikke være forsigtig nok! Der gik ikke mange dage efter offentliggørelsen af Sandheden om "Daisys doggy" før jeg fik et brev fra en besøgende her på siten som afslørede at selv trænede læsere med stor professionel indsigt i bøgernes verden kan tro at de tre konsulentudtalelser A, B og C er hentet fra virkeligheden.

Det var meget overraskende, for i min naivitet troede jeg at de både var så overdrevne i forskellige retninger og så gennemskuelige som fiktion, at ingen kunne tage fejl: Her er tale om et fantasiprodukt. Jeg skal hermed for en sikkerheds skyld én gang for alle helt klart afvise ethvert forsøg på at afsløre konsulenternes og forlagenes identitet -- og dermed også de helt konkrete, overraskende velunderbyggede, men altså faktisk helt ubegrundede afsløringer som venlige besøgende allerede har sendt mig.

Jeg beder dem som kan føle sig snydt over at udtalelserne ikke er virkelige, om at tilgive mig mit letsind i omgangen med denne ømfindtlige litterære genre. Til mit forsvar kan det måske fremføres at temaet: Hvad er sandheden? spiller en væsentlig rolle i det manuskript der vurderes, og at det derfor var så fristende at gennemspille dette tema også på det niveau hvor 3 forskellige konsulentudtalelser skal forstås af en forfatter.

Selv om enhver lighed med virkeligheden altså er helt tilfældig, skal jeg ikke skjule at det føles lidt smigrende for mig som forfatter at nogen kunne tro at udtalelserne var virkelige. Derfor også tak til dem der misforstod.

kk


Tilbage til ”Sandheden om "Daisys doggy"