Først lagt op 18-02-2014,,senest opdateret 19-06-2018 14:33:28

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Skide smart, Sass!

Rasmus Prehn er uskyldig. Der er egentlig kun to i S-gruppen, der har intellektuel kapacitet, frækhed, mod og kynisme nok til at være ophavsmand til den bog. Det er Corydon og Sass. Og kun en af dem har et motiv: Sass.

 

 

 

Socialdemokraterne er på gruppemødet i dag (18-02-2014) nødt til at indse, at den fraværende Rasmus Prehn, som de alle sammen mistænker for at være den anonyme kilde til "Den hemmelige socialdemokrat", simpelthen ikke er smart nok til den rolle.

Hvis det var ham, så ville han i dagene, siden bogen udkom, have fodret medierne med de steder i bogen, hvor han havde sørget for sit alibi.

Der er egentlig kun to i S-gruppen, der har intellektuel kapacitet, frækhed, mod og kynisme nok til at være ophavsmand til den bog. Det er Corydon og Sass.

Da bogen hiver tæppet væk under Corydon og Thorning, så er det indlysende, at kilden til "Den hemmelige socialdemokrat" er Sass.

Og da det eneste interessante og nye i bogen er historien om, at Thorning og Corydon ventede med at PET-slagte Sass, indtil han havde forhandlet regeringsgrundlaget igennem i tårnet, så skal bogen bidrage til, at de to ekspederes ad Helvede til.

Det uskyldige forfattergidsel Prehn bør nyde sin skiferie i Norge med familien. Mens Sass bør bombardere os med sine omhyggeligt forberedte alibi-citater fra bogen, som beviser, at det ikke er ham.

 

Læs KølletæppebankEkstra: Den afslørede socialdemokrat

Læs mine Groft sagt og andet i Berlingske på B.dk.

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp