Forside KlausKjoeller.dk >< Forside KJOELLER.dk >>> Kommentarer og moraler, menu

 

Først lagt op 10-09-2017, senest opdateret 26-09-2019 14:48:40

Link: Mine mest populære, mest sælgende bøger på SAXO.com (dagligt opdateret hitliste)

Link: De mest indbringende titler fra forlaget KJOELLER.dk

002

Anders Langballes overmand

Med kunstig intelligens vil samarbejdende computere i netværk snart udkonkurrere politiske journalister som Ask Rostrup. Og ikke bare det, men også Anders Langballe og andre kommentatorer.

 

 

Politiken fortalte onsdag i en notits, at det bliver en robot, som skal levere nyhederne på valgaftenen i Norge. En meget intelligent computer skal udføre et arbejde, som tidligere er blevet udført af tre journalister. Indtil videre tjekkes robotternes tekster af journalister i kød og blod.

Men forsynet med kunstig intelligens vil robotten snart lære af sine fejl og overgå sine menneskelige kontrollanter. Med kunstig intelligens vil samarbejdende computere i netværk også i Danmark snart udkonkurrere politiske journalister som Ask Rostrup. Og ikke bare det, men også Anders Langballe og andre kommentatorer.

Og hvis DR’s og TV2’s valgaftenrobotter kobles sammen med Facebooks og Googles indsamlede, detaljerede viden om sine mange danske brugere, så vil man allerede inden valglokalerne lukker med nøjagtighed kende valgresultatet. Det vil gøre optællingen overflødig. Ja, hele valget, for computerne vil kende vælgerne bedre, end de selv gør, og dermed gøre enhver forestilling om vælgernes frie valg til en illusion.

Måske bør man af hensyn til underholdningen og demokratiet fastholde det gamle system med Rostrup og Langballe.

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

Øverst i dokumentet

 

Link: Mine mest populære, mest sælgende bøger på SAXO.com (dagligt opdateret hitliste)

Hvis du vil af med noget efter at have læst kommentaren, så skriv på www.facebook.com/klauskjoeller