Forside KlausKjoeller.dk >< Forside KJOELLER.dk >>> Kommentarer og moraler, menu

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp

Først lagt op 20-10-2017, senest opdateret 29-10-2017 10:24:54

Link: Mine mest populære, mest sælgende bøger på SAXO.com (dagligt opdateret hitliste)

Link: De mest indbringende titler fra forlaget KJOELLER.dk

Se familierelationerne mellem (næsten) alle bøgerne, fra 1973 til dags dato

161208TanteGyserVignet

002

Befri blæren!

Hvis kongressens 2.300 delegerede vil have lov at sove, gå på toilettet og le under formandens taler, er de nødt til at indføre demokrati.

 

 

Kinas præsident, Xi Jinping, læste sin tale til partikongressen op. Det tog mere end tre gravalvorlige timer. Hvis Løkke gjorde det samme på Venstres landsmøde, måtte han gå af som statsminister.

For det første ville landsmødedeltagerne udvandre. For det andet ville journalisterne skrive, at Løkke havde fået storhedsvanvid, fordi han troede, at folk gad høre på hans selvglade bullshit i mere end tre stive timer. Og derefter ville hele landet tale om Løkkes storhedsvanvid, og ingen ville stemme på Venstre, før partiet valgte en formand, der ville holde muntre, korte taler.

Men kineserne kan ikke stemme, og slet ikke på andre end Xi Jinping. Hvis kongressens 2.300 delegerede vil have lov at sove, gå på toilettet og le under formandens taler, er de derfor nødt til at indføre demokrati.

Redaktionelt: Tante stivner af gys over denne grovhed,

fordi hun ofte lider af blærebetændelse og derfor ved, at blæren ikke er til at spøge med. Desuden er Xi Jiping en nydelig mand, som optræder i samme pæne dragt som amerikanske præsidenter: mørkeblå habit og rødt slips. En dragt, som også her i landet bruges meget til konfirmationer, og når ægteskab indgås. Derfor mener hun, det kan virke prokerende på kvindelige læsere af havemagasinet ”Bellas”, at kalde Xis lange fine tale for ”selvglad bullshit”. I det hele taget finder hun, at der er for meget latrinært i teksten. Og at blande borgerskabets frontkæmper Løkke – som bl.a. er kendt for sine partifinansierede underbukser – ind i det, bliver bare for meget for et pænt havemagasin.

Læs flere grovheder, som lammede tante, og hvordan de gjorde det.

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

Øverst i dokumentet

 

Link: Mine mest populære, mest sælgende bøger på SAXO.com (dagligt opdateret hitliste)

Hvis du vil af med noget efter at have læst kommentaren, så skriv på www.facebook.com/klauskjoeller

151217klauskjoellerDKforside.bmp