161208TanteGyserVignet161208TanteGyserVignet161208TanteGyserVignet

161208TanteGyserVignet161208TanteGyserVignet161208TanteGyserVignet

Først lagt op 12-01-2018,,senest opdateret 01-01-2022 11:38:25

Læs om feministen BOOTYLove, som skrev kronik i Berlingske, hvoraf det fremgik, at hun regnede med gennemsnitligt i ca. 2 en halv time hvert døgn at have en penis i sin skede livet igennem.

Og læs om den ældre kardinal Pell fra Vatikanet som kunne spares for en lang rejse til Australien. Og om mange lande som kunne spare en masse kommissioner og retssager om præsters sexmisbrug. Hvis bare Gud tweetede, hvad han ved.

 

 

 

De bedste fra 2017, writer’s choice

 

 

 

 

 

 

 

161208TanteGyserVignet

Menu:

De bedste fra 2017, writer’s choice 1

1. 1

Vanrøgtet kronprins [29/12 2017] 1

Det er majestætsfornærmelse, at Holm med denne indsigt var en af de mest aktive for at få kronprins Frederik ind som IOC-medlem i 2009 1

2. 1

Penispension [9/3 2017] 1

Feministen BOOTYLove regner altså med gennemsnitligt i ca. 2 en halv time hvert døgn at have en penis i sin skede livet igennem. 1

3. 1

Gud på Twitter! [29/6 2017] 1

Det ville spare den ældre kardinal Pell for en lang rejse til Australien og spare verdens stater for en masse kommissioner og retssager om præsters sexmisbrug, hvis Gud bare tweetede, hvad han ved. 1

4. 1

#MeToo2.00 [20/11 2017] 1

Vi har intet hørt fra unge, smukke kvinder, som ved at udsætte sig for mægtige mænds seksuelle udfoldelser scorer en hovedrolle i en film. 1

5. 1

HK’eren og direktøren [31/8 2017] 1

Det er rystende, at danske universitetsøkonomer, her et halvt århundrede efter Mogens Glistrup, tror, de kan få skovlen under regeringens skatteudspil ved at antyde, at direktører har større boligudgifter end folk, der bor til leje. 1

 

 

 

 

 

 

 

 

1.

Vanrøgtet kronprins [29/12 2017]

Det er majestætsfornærmelse, at Holm med denne indsigt var en af de mest aktive for at få kronprins Frederik ind som IOC-medlem i 2009

Meget tyder på, at brasilianske medlemmer af Den Internationale Olympiske Komité (IOC) i 2009 ved et møde i København bestak afrikanske medlemmer til at stemme for OL i Rio de Janeiro 2016.

Men det kommer ikke bag på Kai Holm, dansk IOC-medlem 2002-9. Til Politiken siger han: “Jeg er efterhånden blevet så kynisk, at jeg ved, at der foregår fusk i en eller anden form, hver gang der er afstemninger med stor økonomi på spil.”

Det er majestætsfornærmelse, at Holm med denne indsigt var en af de mest aktive for at få kronprins Frederik ind som IOC-medlem i 2009.

Enten må Frederik omgående ud. Eller Danmark må følge IOC-ånden og kræve et anseligt millionbeløb under bordet som smudstillæg for fortsat at lade vores intetanende, uskyldige Frede sponsorere sit velpolerede kongelige image til det korrumperede foretagende.

Tante fik ikke alene kvalme af denne grovhed, men måtte gå op og lægge sig,

fordi en af verdens absolut allermest nydelige og noble internationale organisationer, IOC, og to af landets absolut nydeligste og mest noble mænd, Kai Holm og kronprins Frederik, på nedrig vis blandes aldeles uklædeligt sammen med rentud ækle ting, som tante ikke engang vil tænke på. Fy fy! Det er direkte pinligt. Faktisk så pinligt, at alle ordentlige mennesker i landet holder bøtte med det. Og hvis det alligevel slipper ud, skal det i hvert fald ikke være gennem tantes debatterende bolig- og havemagasin ”Bellas”, som altid skal kunne ligge fremme i pæne hjem. Og så med ord som ”Frede” og ”smudstillæg” … som om der var tale om en simpel håndværker. Kan det blive mere vulgært? Uf.

 

2.

Penispension [9/3 2017]

Feministen BOOTYLove regner altså med gennemsnitligt i ca. 2 en halv time hvert døgn at have en penis i sin skede livet igennem.

I Berlingskes kronik på Kvindernes Internationale Kampdag d. 8/3 skrev feministen ”BOOTYLove TQ” bl.a. ”Det vil sige, at i 90 pct. af min levetid, hvor der ikke er noget "sværd" i min fisse, lever den ikke helt op til dens definerede formål.”

BOOTYLove regner altså med gennemsnitligt i ca. 2 en halv time hvert døgn at have en penis i sin skede livet igennem.

Men hvis hun sover upenetreret af penis 8 timer i døgnet og passer et arbejde 37 timer ugentligt uden samtidig at rumme en penis, så bliver der på en uge kun 75 timers vågen fritid til rådighed til ind i mellem at rumme en penis i sammenlagt 16,8 timer ugentligt eller 22,4 pct. af sin vågne fritid.

Og hvis hun ikke regner med at kunne holde denne høje penisprocent, til hun dør, er hun nødt til at hænge ekstra på her i sine unge år for at spare op til sin penispension.

Hvorfor gøs tante over denne grovhed?

Det kan ikke være ordet ”fisse”, som rigtig nok ikke er pænt, men det ord brugte BOOTYLove TQ selv i tantes daglige havemagasin ”Bellas”, hvor hun og to andre velskabte, unge kvindelige subjekter skrev på kvindernes internationale kampdag efter særlig indbydelse fra tante. Muligvis kom det bag på tante, at BOOTYLove brugte så fæle ord, men det gjorde hun altså.

Det kan heller ikke være de matematiske udregninger af, hvor længe BOOTYLove i alt må gå, stå eller ligge (svømme?) med en penis i sig for at nå op på i alt de ti procent levetid, spiddet på penis, som hun kalkulerer med. For de udregninger er ikke til at rokke uden at bryde matematikkens grundregler. Og så har jeg endda ikke engang medregnet hendes allerede tilbagelagte penisløse barndom.

Tilbage står kun den mulighed, at tante ikke bryder sig om den slet skjulte opfordring til promiskuitet, som stykket rummer. Tragisk, at tante nægter at se i øjnene, at det er BOOTYLove simpelthen tvunget til for at spare op til sine sidste år, hvor hun næppe vil være i stand til at rejse tilstrækkeligt med penisser til at holde de ti procent. Men måske har tante, som jo er langt oppe i årene, her nogle særlige peniserfaringer, som jeg ikke kender.

 

3.

Gud på Twitter! [29/6 2017]

Det ville spare den ældre kardinal Pell for en lang rejse til Australien og spare verdens stater for en masse kommissioner og retssager om præsters sexmisbrug, hvis Gud bare tweetede, hvad han ved.

En af pavens nærmeste kardinaler, australske George Pell, er tiltalt for sexforbrydelser i Australien. Han vil nu vende hjem for at rense sit navn.

Hvis Pell kendes skyldig, er det endnu et stort slag mod paven og den katolske kirke, som har været gennem store sexskandaler også i USA.

Disse ækle sager gør det mere og mere uforståeligt for almindelige mennesker, at Gud aldrig meddeler sig i klart sprog til os mennesker, f.eks. på Twitter. Det ville spare den ældre kardinal Pell for en lang rejse til Australien og spare verdens stater for en masse kommissioner og retssager om præsters sexmisbrug, hvis Gud bare tweetede, hvad han ved.

Og samtidig som bieffekt få alle til at miste interessen for Donald Trumps natlige tweets.

Tante gyser,

fordi hun er bibelstærk og derfor ved, at hele ideen med den katolske tro er, at Gud ikke meddeler sig direkte til menigmand. Det ville jo både gøre paven, kardinalerne og alle de små kordrenge overflødige som mellemled, der skal udlægge Guds ord. Og at lade Guds imaginære tweets konkurrere om opmærksomheden med Donald Trumps, finder tante direkte anstødeligt. Selv om jeg uden tøven lader Gud vinde tvisten. Men det værste er selvfølgelig, at tante synes, det virker, som om jeg tager det som en selvfølge, at Gud godt ved, at der er sexgalskab i hans kirke.

 

4.

#MeToo2.00 [20/11 2017]

Vi har intet hørt fra unge, smukke kvinder, som ved at udsætte sig for mægtige mænds seksuelle udfoldelser scorer en hovedrolle i en film.

Det er rystende med alle de kvinder, som i øjeblikket står frem og fortæller om ydmygende behandling fra mænd, som har brugt deres magt til at få sex.

Men det giver en ensidig, skæv vinkel på emnet magt og sex, at ingen af kvinderne i kampagnen #MeToo, har fået noget ud af manden, som kan opveje lidelserne. Vi har intet hørt fra unge, smukke kvinder, som ved at udsætte sig for mægtige mænds seksuelle udfoldelser scorer en hovedrolle i en film – eller livslang forsørgelse og social prestige som mage til en rig, afskyelig, affældig mand.

Hvis sådanne kvinder stod frem i en kampagne #MeToo2.00 med deres skræmmende succeshistorier, ville kampagnen mod sexchikane blive renset for enhver mistanke om at være hævntørstige kvinders forfølgelse af mægtige mænd, som foretrak andre.

Læs kommentaren "Nul sex, jeg er lektor."

 

Tante blev lammet af gys over denne grovhed,

fordi det ikke er en pæn tanke. at kvinder, som har scoret roller eller rige mænd ved at tilbyde sig seksuelt, holder det for sig selv. Tante vil helst ikke tro på, at den slags kvinder findes. I øvrigt ville en sådan kampagne #MeToo2.00 fuldstændig slå #MeToo af pinden, fordi den – ud over at rumme seksuelle ydmygelser – ville gøre visse kunstneriske karrierer og visse mægtige mænds ægteskaber til skandaler.

 

5.

HK’eren og direktøren [31/8 2017]

Det er rystende, at danske universitetsøkonomer, her et halvt århundrede efter Mogens Glistrup, tror, de kan få skovlen under regeringens skatteudspil ved at antyde, at direktører har større boligudgifter end folk, der bor til leje.

Jyllands-Posten fortæller, at økonomer mistænker regeringen for talfusk. Identiske huslejer for en HK’er og en direktør skævvrider billedet af, at dem med de laveste indkomster får den største procentvise gevinst i regeringens skatteudspil. Det mener økonomerne, er urealistisk.

Her må Groft sagt korrigere. For hvis HK’eren bor til leje og direktøren bor i sit eget store, flotte hus og har en god skatterådgiver, så bør hans boligudgifter være langt mindre end HK’erens. Faktisk vil han typisk tjene penge på at bo så godt, fordi ejendommens værdi vokser hver time.

Det er rystende, at danske universitetsøkonomer, her et halvt århundrede efter Mogens Glistrup, tror, de kan få skovlen under regeringens skatteudspil ved at antyde, at direktører har større boligudgifter end folk, der bor til leje.

Tante gyser,

fordi hun ønsker, at havemagasinet ”Bellas” skal støtte en pæn borgerlig regering og derfor ikke må antyde, at direktørers boligudgifter er en fiktiv størrelse, der afhænger af, hvilken skatterådgiver man har råd til. Det er for groft. Og da det kan være svært at få ”Bellas” mange artikler om blomsterbede, skadedyr og insekters kønsliv, herunder bestøvninger, til at vise klar borgerlig profil, så kan bladet ikke også rumme vildtvoksende grovheder.

 

Læs flere Tantes grove gys.

 

 

 

Læs flere Kølletæppebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

Opdatering 28-06-2018: layout- og linkforbedringer.

11-12-2018, 01-02-2019: layoutforbedringer.

05-08-2019: rettelse af stavefejl, opdatering af menu

01-01-2022: layoutforbedringer.