Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2017, 10. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 19-01-2018, senest opdateret 28-12-2019 10:23:49

002

Værdikamp og ringvrag

De 94 pct. af vælgerne, som uden mange ord følger nogle politikere i et tv-realityshow, og som derfor bestemmer det hele, vil fortsat mene, at de bare valgte Fogh, fordi han var så ung og kampklar, mens Nyrup lignede et ringvrag.

 

 

 

 

 

 

Esben Schjørring og Michael Jannerup har i deres nyudkomne ”Værdikæmperne” gjort et interessant forsøg på at finde ud af, om de borgerlige vandt kultur- og værdikampen i 00’erne.

De finder på 478 velskrevne sider ud af, at Foghs strategi var at adskille den økonomiske politik fra kultur- og værdikampen og så koncentrere sig om den. Men den blev så udvandet af Irakkrig og Muhammedkrise, at Foghs projekt ideologisk set blev en fuser. Så nu står der ”Socialdemokrati” over det hele, men med mere knald i borgerlige debattører end før Fogh.

Værket vil blive diskuteret af de 6 pct. af vælgerne, der diskuterer og analyserer politik.

De 94 pct., som uden mange ord følger nogle politikere i et tv-realityshow, og som derfor bestemmer det hele, vil fortsat mene, at de bare valgte Fogh, fordi han var så ung og kampklar, mens Nyrup lignede et ringvrag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk