Først lagt op 17-07-2018,,senest opdateret 23-07-2018 13:38:26

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Verden efter Trump

Først om nogle år ved vi, om han egentlig ikke bare er en alternativt begavet forretningsmand, som kynisk fodrede pressens laveste reflekser med lækkerier

 

 

 

Donald Trump er en død mand i politik om et par år, højst om 6 år. Men han er forretningsmand resten af livet. Og hvis han nogensinde dør, overtager hans slægt hans globale milliardvirksomhed, og de har så deres på det tørre, indtil de måtte fumle milliarderne væk.

Derfor er præsidentposten bare en midlertidig, men usædvanlig effektiv PR-platform for forretningsmanden Trump. Og han har været hovedperson i nyhedsmediernes verdenskomedie siden sin tiltrædelse. Aldrig før har verden haft en stormagtsleder, som så mesterligt og konsekvent har udnyttet pressens laveste reflekser til at blive velkendt ud i enhver af verdens afkroge. Og dermed forberede nye forretningsfremstød, når han om lidt er ude af politik.

Opskriften er simpel: Omtale skabes ved at lave konflikter med gamle USA-allierede. Og med daglige tweets og spontane udtalelser ved topmøder skaber han løbende konflikter med sine egne institutioner: efterretningsvæsner, undersøgelseskommissioner m.m.

Donald Trump er i enhver elites, herunder i pressens øjne en klumpe-dumpe-præsident. Først om nogle år ved vi, om han egentlig ikke bare er en alternativt begavet forretningsmand – hvis verden stadig står.

Læs Kølletæppebank: Trumpiana

Kort version

I Groft sagt-spalten i Berlingske skal en Groft sagt helst ikke overstige 700 enheder. Derfor lavede jeg denne korte version, som bragtes i avisen d. 23-07-2018:

Donald Trump er ude af politik om få år. Men han er forretningsmand resten af livet.

Derfor er præsidentposten bare en midlertidig, men usædvanlig effektiv PR-platform for forretningsmanden Trump. Og han har været hovedperson i nyhedsmedierne siden tiltrædelsen. Aldrig før har verden haft en stormagtsleder, som så mesterligt og konsekvent har udnyttet pressens laveste reflekser til at blive kendt ud i enhver af verdens afkroge. Og dermed forberede nye forretningsfremstød, når han er færdig i politik.

Donald Trump er i enhver elites og i pressens øjne en klumpe-dumpe-præsident. Først om nogle år ved vi, om han egentlig ikke bare er en alternativt begavet forretningsmand – hvis verden stadig står.

 

Læs mine Groft sagt og andet i Berlingske på B.dk.

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp