Først lagt op 06-08-2018,,senest opdateret 12-08-2018 14:00:36

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Sommerens tilståelser

Filosof rasede mod sommerhuse. TV-vært blev træt af at høre sig selv tale.

 

 

 

Sommeren har bragt flere tilståelser. Senest har filosoffen Arno Victor Nielsen tilstået, at han hader sommerhuse: ”Fri mig for de små kedelige fængsler - tag dog ud og rejs i stedet”, skrev han i Kristeligt Dagblad, som Politiken citerede.

Så vidt denne Groft sagt er orienteret, bor Arno Victor fast i Sydhavnen i et kolonihavehus, dvs. et helårs sommerhus.

Det er velgørende med en filosof, der filosoferer over fængselslivet i sæsonbestemte sommerhuse ud fra sin årelange afsoning i et fuldtidssommerhus. Og fuldt forståeligt, at han drømmer om bare at rejse væk.

Og TV-vært på DR3, Petra Nagel, tilstod forleden i Politiken, at hun var træt af at høre sig selv tale på TV om fødsler og andet fra sit privatliv.

Heldige asen! Petra kan let slippe for at høre sig selv tale ved bare at holde kæft.

Det er langt sværere for folk, som ikke er ansat som studievært på TV at slippe for at høre på en studievært, som de er trætte af at høre på.

Kort version

I Groft sagt-spalten i Berlingske skal en Groft sagt helst ikke overstige 700 enheder. Derfor lavede jeg denne korte version, som bragtes i avisen d. 12-08-2018:

Sommeren bragte flere tilståelser. Filosoffen Arno Victor Nielsen tilstod, at han hader sommerhuse: ”Fri mig for de små kedelige fængsler - tag dog ud og rejs i stedet”.

Arno Victor bor fast i Sydhavnen i et kolonihavehus, dvs. et helårs sommerhus. Det er velgørende med en filosof, der filosoferer over fængselslivet i sæsonbestemte sommerhuse ud fra sin årelange afsoning i et fuldtidssommerhus. Og forståeligt, at han drømmer om at flygte.

Og TV-vært Petra Nagel tilstod, at hun var træt af at høre sig selv tale på TV. Heldige asen! Petra kan jo bare holde kæft. Det er langt sværere for folk, som ikke er ansat som studievært på TV at slippe for at høre på en studievært, som de er trætte af at høre på.

 

Læs mine Groft sagt og andet i Berlingske på B.dk.

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp