Først lagt op 23-09-2018,,senest opdateret 28-12-2018 16:39:45

 

ALLE BØGER

FORFATTER- OG BOG-KOMMENTARER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

 

Underbukseløkken

Der er forskelle og ligheder mellem statsledere. En forskel på Løkke og Bill Clinton er, at ingen nogensinde skænkede Clintons eventuelle underbukser en tanke under skandalerne

 

Hvis Venstre under Løkkes stadig mere udholdende lederskab beviser, at et politisk parti – ligesom hospitaler og tog – i virkeligheden kører smukkest og mest effektivt uden vælgere, så er der åbnet nye perspektiver i dansk politik.

Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

 

 

 

 

Indhold

Udsat dreng 3

25-01-2018: Løkke er uskyldig i kvotekongesagen. At tro andet er vanvittigt. 3

Løkkes store chance 3

01-07-2015: Løkkeregeringen er Løkkes store chance for at vise, at han har lært af sine tidligere kriser, som han på grund af dårlig håndtering gjorde større end nødvendigt. 3

Topstyret fallos 4

24-10-2014: I vores diskussionsglade, autoritetskritiske land ville selv den mest diktatoriske arkitekt ikke kunne tegne et DR-hus som en kæmpe fallos eller et par lange underdrenge, uden at hans underordnede personale fortalte ham, hvad det lignede, og at det ville give problemer. 4

Løkke langt foran 5

05-06-2014: Hvis Venstre under Løkkes stadig mere udholdende lederskab beviser, at et politisk parti – ligesom hospitaler og tog – i virkeligheden kører smukkest og mest effektivt uden vælgere, så er der åbnet nye perspektiver i dansk politik 5

Løkke og Clinton 5

23-05-2014: Forskellen på Løkke og Clinton er, at ingen nogensinde skænkede Clintons eventuelle underbukser en tanke under skandalerne 5

 

 

 

 

Udsat dreng

25-01-2018: Løkke er uskyldig i kvotekongesagen. At tro andet er vanvittigt.

Storfiskeren John-Anker Hametner har de sidste år arrangeret nytårskure for Lars Løkke Rasmussens godgørende fond, Løkkefonden, som hjælper udsatte drenge. Han har også i 2014 foræret Løkke en uges ophold i sit sommerhus.

Nu er der så nogle i oppositionen, der mistænker Løkke for at have beskyttet Hametner og andre kvotekongers interesser som modtjeneste for sine gaver.

Men enhver kan sige sig selv, at en gammel, erfaren dreng med en fond, som skal hjælpe udsatte drenge, ikke frivilligt vil gøre sig til en udsat dreng, som forfølges af Ekstra Bladet og ristes til samråd, bare fordi han modtager et par tjenester fra en kvotekonge. Og heller ikke samtidig få rippet op i sin gamle møgsag fra 2014 om partibetalte underbukser.

Derfor er Løkke uskyldig. Alt andet er jo rent vanvid.

 

Note: ”Udsat dreng” var månedens bedste Køllebank januar 2018. Læs Månedens bedste Køllebank 2018


Løkkes store chance

01-07-2015: Løkkeregeringen er Løkkes store chance for at vise, at han har lært af sine tidligere kriser, som han på grund af dårlig håndtering gjorde større end nødvendigt.

Det lette ved at danne regering er alle ceremonierne: dronningerunder, ministerbiler, pressebriefinger, præsentation af en ny regering, ministeroverdragelser. Det har Løkke og hans hold klaret perfekt.

Det svære er at overleve de første måneder. For Løkkes minimale Venstreregering bliver en løbende krisehåndteringsregering. Og krisestyring er Løkkes svageste side.

Han har en tendens til at demonstrere sin magt helt ned i formelle detaljer, når han har mest brug for at vise ydmyghed og skabe kærlighed omkring sig. Han kaster sig ofte ud i unødvendige teknikaliteter på pressemøder.

Han overvurderer generelt substansens betydning og undervurderer betydningen af det, som enhver straks kan forstå: processen og personerne.

Løkkeregeringen er derfor Løkkes store chance for at vise, at han har lært af sine tidligere kriser, som han på grund af dårlig håndtering gjorde større end nødvendigt.

Løkke skal nu vise, at de dyre lærepenge til underbukser og luksusrejser ikke er givet forgæves ud.


Topstyret fallos

24-10-2014: I vores diskussionsglade, autoritetskritiske land ville selv den mest diktatoriske arkitekt ikke kunne tegne et DR-hus som en kæmpe fallos eller et par lange underdrenge, uden at hans underordnede personale fortalte ham, hvad det lignede, og at det ville give problemer.

Selvfølgelig er der da fordele ved en stram topstyring som den, man har i Big Brothers drømmeland, Kina. Étbarnspolitikken sikrer landets økonomi, og alvorligt kriminelle, som er hundedyre at holde i fængsler på livstid, slår man straks ihjel. Og ingen syriske flygtninge søger til landet.

Men trods topstyringen kan det også gå helt agurk. Som nu de to nye gigantiske mediebygningsværker, som Berlingske fortalte om onsdag: Det ene ligner et par lange underbukser, det andet en erigeret penis.

I vores diskussionsglade, autoritetskritiske land ville selv den mest diktatoriske arkitekt ikke kunne tegne et DR-hus som en kæmpe fallos eller et par lange underdrenge, uden at hans underordnede personale fortalte ham, hvad det lignede, og at det ville give problemer.

Derfor er vores DR-hus formet som en æstetisk blå kasse og ikke som et par potente underbenklæder.

Og derfor bør private mediejere, som måtte finde, at en svulmende fallos hyldet i et par slappe underhylere er et perfekt billede på DR og dermed ville være det ideelle DR-hus, klappe i. For vi lever i Danmark og ikke i Kina.


Løkke langt foran

05-06-2014: Hvis Venstre under Løkkes stadig mere udholdende lederskab beviser, at et politisk parti – ligesom hospitaler og tog – i virkeligheden kører smukkest og mest effektivt uden vælgere, så er der åbnet nye perspektiver i dansk politik

Efter at Løkke fortsætter, og de interne Venstre-oprørere, der rejste sig som løver, er faldet ned som lam, så er Venstres eneste tilbagestående problem vælgerne, som flygter.

Men hvem siger, at et politisk parti overhovedet har brug for vælgere?

Det er velkendt fra Groft sagts mange års studier af hospitalsvæsnet og af togdrift, at hospitaler og tog kører smukkest og mest effektivt uden patienter og passagerer, som jo hele tiden forstyrrer fastlagte rutiner og køreplaner, fordi de aldrig rigtigt forstår, hvor svært det er at drive et hospital og skaffe tog til tiden.

Hvis Venstre under Løkkes stadig mere udholdende lederskab beviser, at et politisk parti – ligesom hospitaler og tog – i virkeligheden kører smukkest og mest effektivt uden vælgere, så er der åbnet nye perspektiver i dansk politik.

Herefter vil alle også indse, at det er unødvendigt, at en partileder er iført habit, sokker og underbukser, når han leder landet. Så vil alle Løkkes tøjproblemer fordufte som dug for solen, og vejen til Statsministeriet ligge åben.


Løkke og Clinton

23-05-2014: Forskellen på Løkke og Clinton er, at ingen nogensinde skænkede Clintons eventuelle underbukser en tanke under skandalerne

Kan Løkke ende med at blive elsket trods sine gentagne fejl? Bill Clinton skuffede jo også igen og igen sine nærmeste ved at begå samme fejl, da han ville være præsident, nemlig at kaste sig ud i nye kvindeaffærer, selv om han hver gang lovede, at det var sidste gang.

Men Clinton blev alligevel præsident og er i dag en elsket og afholdt foredragsholder i millionklassen. Ifølge eksperter har man tilgivet Clinton, fordi hans fejl var af samme art som de fejl, den øverste, mest berømte græske gud, Zeus, begik igen og igen, når han avlede lavere rangerende guder med mange forskellige mødre.

Og Bills hustru, Hillary, tilgav Clintons sidespring – ligesom Zeus’ hustru Hera tilgav Zeus.

På den baggrund er det op ad bakke for Løkke. Hverken i nordisk eller græsk mytologi findes der guder, som først har optrådt i sponsorerede boxsershorts for at se godt ud på TV og derefter selv betalt dem i det omfang, shortsene blev udtaget til privat brug.

Forskellen på Løkke og Clinton er, at ingen nogensinde skænkede Clintons eventuelle underbukser en tanke under skandalerne.

 

 

 

 

 

 

Stadig sulten efter flere KølleLøkkeBank? Så læs Kølletæppebank: Den totale Løkke

 

Læs flere Kølletæppebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

Opdatering 28-12-2018: Forsynet med Køllebank-profilbillede

 

 

ALLE BØGER

FORFATTER- OG BOG-KOMMENTARER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp