FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

 

Først lagt op 06-01-2019,,senest opdateret 17-12-2019 11:51:25

Kølletæppebank

Fede Caroline Wozniacki

 

Hun er brillant, eminent, excellent, knippelgod, lurmærket, uforlignelig, ypperlig. Kort sagt: fed.

Wozniacki fortsætter efter annoncen

Det eneste problem er, om der i sportsmagasinerne er plads til det stigende antal body-paint-billeder, som sultne fans får behov for, efterhånden som hun stadig sjældnere ses på banerne.

1Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

 

 

 

 

Indhold

Caroline som integrationsmodel 1

02-02-2018: I vores ghettoer skal oprettes elitesportscentre, hvor alle ghettoens børn, fra de er 7 år, trænes op til elitesport. 1

Dansk nedtur 1

28-08-2017: Denne tredobbelte, nationale nedtur bør gøre det klart for Caroline Wozniacki, at hun i år simpelt hen er nødt til at vinde US Open. 1

Carolines udsigter 1

24-02-2016: Det eneste problem er, om der i sportsmagasinerne er plads til det stigende antal body-paint-billeder, som sultne fans får behov for, efterhånden som Caroline stadig sjældnere ses på tennisbanerne. 1

Sjælen i kroppen 1

24-10-2014: Groft sagt skal hermed appellere til TVs sportsnyhedsredaktioner om at bruge alle tildelte minutter til at vise billeder af den totale Caroline i kamp og helt undlade at spilde alenlange sekunder på at vriste noget interessant alene ud af hendes ansigt ved at interviewe hende efter kampen 1

Caroline og Helle 1

23-06-2014: I modsætning til Caroline er forklaringen på Helles forvandling ikke, at det er forbi med Løkke. Tværtimod lever Helle og Løkke i en skruestik af et strindbergsk parforhold, hvor den enes kåde optur altid kun udløses af den andens grumme nedtur 1

Vejen til Eriksen 1

28-04-2014: Problemet i uddannelsessystemet er de horder af tryghedsnarkomaner på overlevelse – både elever og undervisere – som ikke stiller store krav til sig selv, uanset hvad systemet officielt kræver. 1

Carolineløsning 1

26-06-2013: Sportspressen bør droppe alt ævlet om Carolines spillekrise. Og i stedet finde en løsning på problemet om, hvordan man dagligt kan bringe lækre billeder af hende, uden det er nødvendigt for hende at vinde sine kampe 1

Medaljer skråt op! 1

30-07-2012: Sportsfolk bør gøre oprør mod deres egne intetsigende udtalelser 1

Rette hylde 1

08-06-2012: Det går ad helved til, hvis man ikke finder sin rette hylde. Det gælder både Caroline Wozniacki og Helle Thorning-Schmidt 1

Kom nu, Caro! 1

06-07-2011: Caroline Wozniackis far og træner mener at hun mangler et eller andet "monsterslag" for at score sin første Grand Slam. Men det hun har mest brug for i sine kampe, er lige netop den slags lidenskab, som en far har svært ved at træne og aktivere i sin egen datter. 1

Carolines verden 1

17-03-2011: Demokratiet Danmark er et gammelt, udløbet sponsorat. Derfor må politikerne lade hatten gå rundt på Christiansborg, hvis de vil vække tennisbabens interesse. 1

Wozniacki kedelig 1

21-01-2011: Fedt sprog-sponsorat stilles nu til Carolines rådighed, kvit og frit 1

 

 

 

 

Caroline som integrationsmodel

02-02-2018: I vores ghettoer skal oprettes elitesportscentre, hvor alle ghettoens børn, fra de er 7 år, trænes op til elitesport.

En Køllebank-læser påpeger, at Caroline Wozniacki faktisk er andengenerationsindvandrer, og at den hyldest, hun modtager fra hele Danmark efter sin Grand Slam, derfor rummer løsningen på vores lands integrationsproblemer.

I vores ghettoer skal oprettes elitesportscentre, hvor alle ghettoens børn, fra de er 7, trænes op til elitesport. ”Og med den yderst autoritetstro kultur i familierne vil fædrene kunne gøre en endnu større forskel som trænere end Carolines far, som trods alt kun er fra Polen,” mener læseren.

Og i tyveårsalderen vil de så vinde internationale trofæer og blive hyldet af statsministeren og hele landet som ærkedanske idoler.

Og det gør ikke noget, at de allesammen i mellemtiden er flyttet i skattely i Monaco og har taget hele familien med. Og de behøver heller ikke lære dansk, for man takker for pokalerne på engelsk. En ren win-win-win slutter læseren.

Ikke for at pille læseren ned, men ghettoerne har tidligere vist sig forbløffende resistente over for geniale forslag.

Teksten fortsætter efter annoncen


Dansk nedtur

28-08-2017: Denne tredobbelte, nationale nedtur bør gøre det klart for Caroline Wozniacki, at hun i år simpelt hen er nødt til at vinde US Open.

Først meldte Prinsen ud, at Dronningen måtte hvile som ensom majestæt i sarkofagen i Roskilde Domkirke. Så solgte Maersk sin olie- og gas-del til et fransk firma. Det ødelagde historien om Mærsk som et særligt dansk firma med et nationalt betydningsfuldt projekt.

Så skete der ”en ulykke” i ubåds- og raketbygger Peter Madsens ”Nautilus”. Den kostede Kim Wall livet, og hendes torso blev fundet i vandkanten ved Amager. Det ødelagde historien om en sympatisk opfinder med skøre projekter til vands og i luften, som jævnligt imponerede verden med opsigtsvækkende resultater af den særlige danske individualisme, fantasi og originalitet.

Groft sagt håber, at denne nationale nedtur gør det klart for Caroline Wozniacki, at hun i år simpelt hen er nødt til at vinde US Open.

 

Senere tilføjet note: Caro røg i år desværre ud allerede i anden runde, hvor hun tabte til en ukendt, ekstremt lavtrangerende spiller, som havde en heldig dag. Der skal altså mere end tre, alvorlige nationale nedture til at få hende til at vinde US Open. Heldigvis blev hun ikke en fjerde national nedtur, for ingen forventer efterhånden, at hun nogensinde vil vinde turneringen. Men alle håber nu alligevel på næste år.


Carolines udsigter

24-02-2016: Det eneste problem er, om der i sportsmagasinerne er plads til det stigende antal body-paint-billeder, som sultne fans får behov for, efterhånden som Caroline stadig sjældnere ses på tennisbanerne.

Caroline Wozniacki er nu røget ned på en 22. plads på ranglisten.

Derfor har de 18 billeder af Carolines bemalede, nøgne krop i magasinet Sports Illustrated, som har kunnet nærstuderes i mindre pæne aviser end denne, vakt bekymring hos brandingeksperten Andreas Hansen, som siger til Jyllands-Posten: ”Man vil spørge sig selv, om hun har skiftet karrierespor, hvis tendensen fortsætter.”

Hvad er det dog for noget sludder om ”at skifte karrierespor”? Hvis vi fans ikke mere når at få et glimt af en påklædt Caroline på tennisbanerne, før hun ryger ud, så er det da godt, at hun nu så gavmildt omdeler sig selv i psykedelisk bemalet Eva-kostume.

Det eneste problem er, om der i sportsmagasinerne er plads til det stigende antal body-paint-billeder, som sultne fans får behov for, efterhånden som hun stadig sjældnere ses på banerne. 22.-pladsen udløste med lethed 18 kompenserende billeder, men vil en kommende 122.-plads kunne udløse 118 billeder? Det kan kun fremtiden vise.


Sjælen i kroppen

24-10-2014: Groft sagt skal hermed appellere til TVs sportsnyhedsredaktioner om at bruge alle tildelte minutter til at vise billeder af den totale Caroline i kamp og helt undlade at spilde alenlange sekunder på at vriste noget interessant alene ud af hendes ansigt ved at interviewe hende efter kampen

Efter at Caroline Wozniacki har fået vristet sin libido løs fra den irske golfstjerne Rory Mcllroy, vinder hun en masse tenniskampe. Herligt. For det giver i alle medier en strøm af smukke billeder af et menneske i sin fuldeste blomst.

Men Groft sagt skal hermed appellere til TVs sportsnyhedsredaktioner om at bruge alle tildelte minutter til at vise billeder af den totale Caroline i kamp og helt undlade at spilde alenlange sekunder på at vriste noget interessant alene ud af hendes ansigt ved at interviewe hende efter kampen.

Det er altid en ubærlig antiklimaks i et nyhedsindslag om en kamp, hvor hun har foldet sig ud, kun at få lov til at se på hendes ret udtryksløse ansigt og høre hende retorisk uformående aflire sine dræbende replik-klichéer. Det er ressourcespild og nærmer sig vanrøgt af en sportsstjerne.

Det ville svare til, at TV i sine politiske nyhedsindslag kun viste klip fra ubehjælpsomme tenniskampe mellem Løkke og Thorning i stedet for at interviewe dem om substansen. TV bør forstå, at nogle har det hele i kroppen, andre har det hele i munden.


Caroline og Helle

23-06-2014: I modsætning til Caroline er forklaringen på Helles forvandling ikke, at det er forbi med Løkke. Tværtimod lever Helle og Løkke i en skruestik af et strindbergsk parforhold, hvor den enes kåde optur altid kun udløses af den andens grumme nedtur

Caroline Wozniackis overraskende sejrsrække efter bruddet med den irske golfstjerne viser, at det frisætter en masse ressourcer, når man slipper ud af et dårligt parforhold.

Også Helle Thorning er på det seneste sprunget ud som vinder med selvtillid og tro på sejren.

Hun leverede på Folkemødet – iklædt terrortørklæde og militærinspireret tøj – velturnerede, frække vittigheder om Løkkes fumlerier. Og få dage efter optrådte hun som en nordisk, underskøn gudinde i rødt sammen med Angela Merkel, som promoverede hende på forsiden af danske medier med udtalelser om, at hun er en fantastisk dansk statsminister, og at arbejdet ovenikøbet ”morer hende”.

Og Merkel er ikke hvem som helst i Europa. En udtalelse fra hende har samme vægt i Europa som en udtalelse fra grisehandlerens kone, Katrine, har i TV-serien Matador.

Men i modsætning til Caroline er forklaringen på Helles forvandling ikke, at hun har slået op med Løkke. Tværtimod lever Helle og Løkke i en skruestik af et strindbergsk parforhold, hvor den enes kåde optur altid kun udløses af den andens grumme nedtur.


Vejen til Eriksen

28-04-2014: Problemet i uddannelsessystemet er de horder af tryghedsnarkomaner på overlevelse – både elever og undervisere – som ikke stiller store krav til sig selv, uanset hvad systemet officielt kræver.

Berlingske fortalte forleden i lederen om fodboldspilleren Christian Eriksen, som på et år steg i værdi med 100 millioner kr, så han nu er 200 millioner værd. Som knægt steg han på toget hver morgen kl. 8 i Middelfart for at tage til Odense og passe sin skole og træning i OB med hjemkomst kl. 20. Og Berlingske opfordrer til, at vi lærer af Eriksens eksempel og stiller krav til eleverne i uddannelsessystemet.

Groft sagt er enig i, at vi skal væk fra den holdning, at uddannelse ikke må kræve og gøre ondt.

Men når Eriksen, Wozniacki, Kevin Magnussen og andre bliver store, så er det ikke, fordi systemet kræver det, men udelukkende, fordi de stiller store krav til sig selv.

Problemet i uddannelsessystemet er de horder af tryghedsnarkomaner på overlevelse – både elever og undervisere – som ikke stiller store krav til sig selv, uanset hvad systemet officielt kræver.

Hvis der fandtes en vågn op-pille, som gav alle elever ambitioner, så kunne vi droppe alle de virkningsløse, topstyrede reformer. Og så ville alle eleverne blive store – også selv om de ikke blev 200 millioner værd.


Carolineløsning

26-06-2013: Sportspressen bør droppe alt ævlet om Carolines spillekrise. Og i stedet finde en løsning på problemet om, hvordan man dagligt kan bringe lækre billeder af hende, uden det er nødvendigt for hende at vinde sine kampe

Groft sagt har helt fra sin ungdom nydt at se og høre unge, veltrænede kvinder svede, stønne og sukke. Især tennistransmissioner er stadigt leveringsdygtig i dette og især Caroline Wozniacki er pæn på tennisbanen og på billeder.

Men der kan desværre gå lang tid, hvor man ikke ser hendes dejlige figur i avisen og på TV. Disse døde perioder skyldes, at hun ryger tidligt ud af turneringerne.

I stedet for friske billeder fra hendes kampsejre fyldes tennissporten så med ordrige spekulationer fra kedelige mandlige eksperter om hendes fars rolle, trænerskift, kæresteforhold og på det sidste: hendes valg af ketcher, som er malet sort.

For at slippe for dette meningsløse ordgyderi håber Groft sagt, at Caroline vinder alle sine kampe i Wimbledon, så vi dagligt får gode, selvforklarende billeder af hende.

Men på langt sigt er det indlysende, at udfordringerne med Carolines svingende spilleformer først bliver endeligt løst, når sportspressen finder en metode, som gør det muligt at vise lækre helsidesbilleder af hende igennem en lang turnering, uden det er nødvendigt for hende at vinde kampe.


Medaljer skråt op!

30-07-2012: Sportsfolk bør gøre oprør mod deres egne intetsigende udtalelser

Det beklages jævnligt, at politikere siger helt intetsigende ting som ”Vi vil så vidt muligt gøre det mest rigtige.” Det er umuligt at benægte udtalelsen meningsfuldt. Derfor er den egentlig helt indholdsløs.

Men sportsfolk er ofte værre end politikere. Det vil vi opleve ved OL, hvor medierne igen og igen vil viderebringe de samme banaliteter fra udøvere fra alle idrætsgrene.

F.eks. har Caroline Wozniacki allerede inden OL udtalt til sporten.tv2.dk: ”Alle vil gerne have en medalje, men der er lang vej, så det handler om at spille godt fra starten af.”

Groft sagt foreslår, at Caroline og vores andre eliteudøvere vrister sig løs af den klichéspændetrøje, som sportsjournalister fastholder dem i, ved altid at stille de samme tåbelige spørgsmål.

Næste gang bør Caroline til samme spørgsmål svare stik modsat: ”Ingen gider medaljerne, og OL er snart overstået, så vi spiller som sædvanligt elendigt lige fra starten.”

Det vil signalere oprør, humor og fantasi, som vil placere det danske hold i særklasse. Og sikre sensationelle overskrifter. Medaljer eller ej.


Rette hylde

08-06-2012: Det går ad helved til, hvis man ikke finder sin rette hylde. Det gælder både Caroline Wozniacki og Helle Thorning-Schmidt

Caroline Wozniacki røg igen i år ud af French Open i tredje runde og ligger nu nede på 9.-pladsen på kvindernes rangliste.

Tenniseksperterne er fulde af gode råd om, hvad hun skal gøre for at komme op igen: holde op med at skændes med dommeren, hyre en ny træner, droppe faren, træne et helt nyt dræberslag eller slå op med kæresten, som også er på nedtur på golf-ranglisten.

Groft sagt foreslår, at Caroline siger skråt op til alt dette, og i stedet indtager sin rette hylde som træningspartner for elitespillere. Det er klart for alle, at Carolines særlige talent er, at hun returnerer alle bolde og altid placerer dem ret blødt midt på modstanderens banehalvdel, således at modstanderen kan træne sine allerbedste slag – også midt i en kamp, hvor Caroline egentlig godt kunne vinde ved at placere sine bolde mere yderligt eller spille hårdere.

Her ligner Caroline i øvrigt fuldstændig statsminister Helle Thorning-Schmidt, som også hele tiden placerer boldene lige midt på modstanderens banehalvdel og derfor også rasler ned på ranglisten. Men Groft sagt er helt blank angående Helles rette hylde.


Kom nu, Caro!

06-07-2011: Caroline Wozniackis far og træner mener at hun mangler et eller andet "monsterslag" for at score sin første Grand Slam. Men det hun har mest brug for i sine kampe, er lige netop den slags lidenskab, som en far har svært ved at træne og aktivere i sin egen datter.

Få mennesker har mere magt over andre, end forældre over sine små børn. Despotiske forældre kan derfor frit praktisere hjernevask som ”tigermor”. Og det hjernevaskede barn kan så senere helt frivilligt fortælle alverden om sit selvvalgte liv som violinvidunderbarn eller tennisbabe med millionsponsorater.

Wozniacki og de andre kvindelige topspillere i Wimbledon er vist alle vokset op på denne måde, typisk med deres tigerfar som træner og mentor.

Problemerne opstår, hvis barnet møder udfordringer, som ikke kan løses i den begrebsverden, som tigerfar lever i.

Da Caroline nu igen i år røg ud af Wimbledon i fjerde runde, bemærkede mange kommentatorer hendes passive spil og manglende spilleglæde.

Far Piotr og andre mener som sædvanligt, at løsningen er, at hun skal træne udvalgte slag noget mere.

Groft sagt mener derimod, at Carolines problem er mentalt: Hun er alt for optaget af at være fars veldresserede pige til at turde gå efter den store fallos-pokal med alt det gruopvækkende libido, hun ganske sikkert har.


Carolines verden

17-03-2011: Demokratiet Danmark er et gammelt, udløbet sponsorat. Derfor må politikerne lade hatten gå rundt på Christiansborg, hvis de vil vække tennisbabens interesse.

Flere danske politikere vil have Caroline Wozniacki kaldt til orden, fordi hun har ladet sig offentligt omfavne af den hviderussiske diktator, Alexander Lukashenko. Og således har ladet sig bruge i diktatorens propaganda til at signalere til den undertrykte befolkning, at diktatoren skam også er elsket af demokratiske lande som Danmark.

Men kritikken bider ikke på Caroline, som siger, hun er komplet ligeglad med danske politikere. Det eneste, hun undgår at reklamere for, er nemlig tobak og alkohol. Fordi det vil skade hendes andre sponsorater.

I Carolines verden betragtes al den støtte, hun har fået fra Team Danmark og det danske uddannelsessystem, mens hun voksede op, altså som et gammelt udtjent sponsorat, som for længst er udkonkurreret af langt mere indbringende sponsorater, f.eks. Rolex.

Hvis politikerne vil have Caroline i tale, så må de samle ind på Christiansborg til et nyt klækkeligt sponsorat. Og helt undgå tobak og alkohol.


Wozniacki kedelig

21-01-2011: Fedt sprog-sponsorat stilles nu til Carolines rådighed, kvit og frit

Tennisstjernen Caroline Wozniacki kritiseres nu for at være kedelig. Hendes spil er stabilt, men kedeligt.

Og på pressemøderne siger hun helt forudsigelige ting: ’Det var fedt at vinde’ og ’jeg må tage en kamp ad gangen og forsøge at spille mit bedste.’ Det skriver alle sportsjournalisterne så i deres medier verden over igen og igen.

Nu er Caroline gået til modangreb. Hun siger at journalisterne selv er ude om det, for hun svarer bare på de spørgsmål som de stiller. Og på et pressemøde for nylig indledte hun med selv at svare på de spørgsmål, som journalisterne normalt stiller. Og bad derefter sportsjournalisterne om at stille nogle interessante spørgsmål.

Det virker som et ret håbløst projekt, men det vil være fedt, hvis det lykkes at få journalisterne til at spørge om noget interessant.

I øvrigt vil jeg helt gratis sponsorere Caroline med et sæt synonymer for ’fedt’: brillant, eminent, excellent, knippelgodt, lurmærket, uforligneligt, ypperligt.

 

 

 

 

 

 

Læs flere Kølletæppebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

 

 

 

 

Kjoeller.dk

Seneste kommentarer

KjoellerNEWS

Alle bøger

 

 

 

 

Senest opdateret 17-12-2019 10:29:09

 

 

© klaus@kjoeller.dk