FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Først lagt op 18-01-2019,,senest opdateret 18-01-2019 22:23:14

002

Salige terrorister

At danske voksne og børn ikke bare nøjes med at se terroristvideoen med mordet i Marokko med væmmelse, men også aktivt udbreder den, var langt mere end nogen terrorist kunne drømme om.

 

 

 

 

Folk, der linker til eller deler videoen, hvor en dansk og en norsk kvinde halshugges i Marokko i december, bliver nu meldt til politiet. Det er i mange tilfælde skolebørn, som nok ikke kan forstå hvor ydmygende det må være, både for de døde og deres familier, at en masse mennesker får deres nysgerrighed tilfredsstillet på andres bekostning.

Derfor tales der lige nu om vigtigheden af, at skolen opdrager skolebørn til ordentlig opførsel på nettet. Godt, selv om effekten nok vil være ringe.

Nu træder Jyllands-Posten-bloggeren Jaleh Tavakoli så frem på DR.dk med et helt modsat argument for at dele videoen: ”den viser formentlig det, som myndighederne helst ikke har villet fortælle os. Det kan vi hurtigt konkludere ved at sammenligne videoens indhold med myndighedernes tidligere oplysninger i sagen. Det går ikke i et frit og demokratisk samfund.”

Hendes pointe er altså, at myndighedernes ønske om at stoppe videoens udbredelse skyldes politisk korrekthed: et ønske om at forhindre at videoens brutale mord skal ophidse europæere til at frygte og hade islamistiske terrorister endnu mere, end de gør i forvejen.

Det er forvirret snak. Det var terroristerne, der optog og udbredte videoen med det formål at demonstrere deres magt og dødsforagt og skabe rædsel blandt europæere og andre. At danske voksne og børn ikke bare nøjes med at se den med væmmelse, men også aktivt udbreder den, var langt mere end nogen terrorist kunne drømme om. Og at en blogger på Jyllands-Posten aktivt udbreder den, som led i bekæmpelse af politisk korrekthed, må gøre alle terrorister salige.

 

Link: https://www.dr.dk/nyheder/indland/blogger-delte-link-til-drabsvideo-fra-marokko-langt-ude-det-kan-vaere-strafbart

Læs Kommentar Læren af Muhammedsagen

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp