FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Først lagt op 13-06-2019, senest opdateret 13-06-2019 17:22:40

 

Bogelskere koster politiet kassen

Uden voldelige muslimer kunne den skøre politiker uantastet og helt gratis fyre alle jordens vigtigste tekster – også Koranen – af på danske gader og stræder, bare han selv havde købt og betalt dem.

 

 

 

 

 

I 2019 har politiet brugt over 100 millioner kroner på at beskytte partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs, skriver DR Nyheder, som har søgt aktindsigt for at få tallet. Under overskrifter som ”Paludan har kostet 100 mio. kr.” har historien gået medierne rundt og kørt æresrunde på de sociale medier. Og i en TV-nyhedsudsendelse i går aftes (12/6) var en advokat fremme med tanken om, at man burde begrænse Paludans ytringsfrihed til at gælde f.eks. en gang om måneden.

Endnu engang oplever vi her, hvor stærkt et argument vold er i demokratiet. Verbale midler bider ikke på Paludan. Og han er åbenbart heller ikke særligt bange for at blive slået ihjel af en stærkt troende muslim, når han fyrer en koran af på åben gade. Og historien om den gale politiker omgivet inderst af politifolk med en rand af krænkede, voldsparate muslimer udenom er guf i medierne og var lige ved at bringe Paludan i Folketinget.

Nok er vi her i landet siden Muhammed-affæren i 2005-6 hjernevasket til, at ingen af vores medier mere bringer satire-tegninger af Muhammed. Men alle danske medier bør alligevel fortsat have åndelig styrke til at skrive, at det er voldelige muslimer, der har kostet 100 mio. kr. i 2019.

Uden voldelige muslimer kunne den skøre politiker uantastet og helt gratis fyre alle jordens vigtigste tekster – også Koranen – af på danske gader og stræder, bare han selv havde købt og betalt dem. Og fået tilladelse på nærmeste politistation.

 

Læs Voldsparadokset, Køllebank

Læs Hvad Jyllands-Posten har lært os, Kommentar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

SENESTE KØLLEBANK

MÅNEDENS BEDSTE KØLLEBANK I INDEVÆRENDE ÅR

ÅRETS BEDSTE 2018

ÅRETS BEDSTE 2017

BEDSTE 5 TANTES GROVE GYS 2017

ÅRETS BEDSTE 2016

 

SENESTE KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1 (SENESTE MÅNED)

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 2019

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 2, (2018)

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 3, (2017 – 1999)

KOMMENTARER OG MORALER 1999-1975