Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2017, 10. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 19-12-2019;,senest opdateret 19-12-2019 14:37:51

 

Joe Bidens søn lover godt for Ukraines økonomi

Demokraterne har af generel afsky for Trumps sprog og væremåde nok overvurderet de to referat-steders bæredygtighed blandt vælgerne, som stadig i stort tal støtter Trump.

 

 

 

 

Bag rigsretssagen mod Trump ligger især to steder i et referat af en præsidentsamtale med Ukraines præsident Zelenskyy fra d. 25/7 2019:

Her skifter Trump emne til Joe Bidens søn. Trump beder Ukraines præsident undersøge, om der er hold i Bidens påståede pralerier om at have stoppet en retsforfølgelse af sin søn i Ukraine.

Her skifter Trump igen emne. Denne gang til Ukraines økonomi, som han forudsiger vil blive bedre og bedre. Og han fremhæver sine mange ukrainske venner.

Referatet fylder 5 A4-sider. Det er domineret af gensidig meget pæn tale. Høfligheder, generel ros. I den forbindelse skiller de to steder sig ud ved at være konkrete og målrettede. Så det er fuldt forståeligt, at Demokraterne bruger dem til at få skovlen under Trump.

Men det er lige så forståeligt, at Republikanerne ikke drager denne konsekvens.

Trump er uværdig som præsident. Men det er især hans sprog – også i dette referat – som er under en præsidents værdighed. Men det kan man ikke føre rigsretssag på. Der skal mere konkrete grovheder til.

Her har Demokraterne – af generel afsky for Trumps sprog og væremåde – nok overvurderet de to steders bæredygtighed blandt vælgerne, som stadig i stort tal støtter Trump.

Sagen bekræfter derfor, at Trump fortsat har succes med at opdele den amerikanske befolkning i to grupper. Tragisk. Men heller ikke det kan man føre rigsretssag på.

 

 

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk