Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2017, 10. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 07-01-2020;,senest opdateret 07-01-2020 14:02:09

 

Uartige børn er vores redning

 Alle artige skolebørn i alle verdens skoler lærer nærmest, at alt, som ikke tåler nådesløs, lattervækkende satire: personer, embeder, religioner, institutioner, skal man ikke gøre grin med.

 

 

 

 

Religioner er menneskelige opfindelser med få tusinde år på bagen. Hvis alle mennesker lærte dette enkle faktum grundigt i skolerne, så ville vi være fri for meget. Blandt andet fanatiske religiøse, som myrder og terroriserer af hensyn til deres gud for at sikre sig evigt liv i det hinsides. Alle ville straks – i forlængelse af, hvad skolen lærte dem – se det absurde i dette fantasiprojekt og være nødt til at slappe af.

Men desværre indoktrinerer selv skoler i erklæret religionsfri lande, f.eks. Kina, til ideologier, som er så demonstrativt elskede i hele landet, at det er dødeligt at lave ramsaltet, respektløs satire om dem.

Derfor undgår vi i fremtiden kun ideologiske og religiøse myrderier og terror ved at lære alle skolebørn i alle verdens skoler, at alt, som ikke tåler nådesløs, lattervækkende satire: personer, embeder, religioner, institutioner, skal man ikke gøre grin med. Faktisk er det normalt mest formålstjenligt at fedte for dem, bl.a. ved at lave satire over deres modstandere. Eller terrorisere eller myrde dem, der laver satire mod dem.

Godt, at der altid findes uartige skolebørn, som lærer det hele, men alligevel siger skråt op til skolen. De er vores eneste redning. Igen og igen.

 

 

 

 

 

Læs Selvcensur – nu uden vold, Køllebank

Læs Fremmedkrigere findes ikke, Køllebank

Læs Danmark er et Sancho Panza-land, Kronik

 

Læs Kølletæppebank: Vold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk