Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2017, 10. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 28-01-2020;,senest opdateret 28-01-2020 14:04:35

 

Boltons dilemma

Hvis Trump fortsætter endnu en periode, vil mulige købere til John Boltons eller en af de andre afslørende bøger om Trump, som udkommer i denne tid, hver dag de næste fire år få nye gode grunde til at købe bøgerne.

 

 

 

 

Trumps tidligere sikkerhedsrådgiver, John Bolton, skyder i et udkast til en ny bog hul i præsidentens forsvar i rigsretssagen. Det mener mange medier.

Men Trump er uenig. Han tweeter: ”Jeg har ALDRIG fortalt John Bolton, at støtten til Ukraine var forbundet med undersøgelser af Demokraterne, herunder af Biden-familien (…) Hvis John Bolton siger dette, er det kun for at sælge bøger.”

Og selvfølgelig handler det i høj grad om at sælge bøger. Og det er under alle omstændigheder gavnligt for Boltons bogsalg at få sin kommende bog mest muligt præsenteret som ”bogen, der kan fælde Trump.”

Men i længden vil Bolton sælge flere bøger, hvis hans bog ikke fælder Trump, så Trump fortsætter endnu en periode. Trump som fortsættende præsident er et bedre salgsargument for en bog, som afslører Trumps løgne og manipulationer, end Trump som overstået præsident. Hvis Trump fortsætter endnu en periode, vil mulige købere til en af de afslørende bøger om Trump, som udkommer i denne tid, hver dag få nye gode grunde til at købe bøgerne.

Derimod gider ingen udenfor en nørdet inderkreds læse ”Bogen, der fældede Trump”, hvis det faktisk lykkes at fælde ham.

 

 

 

 

 

Læs Virkeligheden er krum som en sabel. Det er godt for salg af bøger og medier at skrive om velformulerede personer, som vil blive utilfredse med, at man skriver om dem. Men det er ikke godt at skrive om personer, som vil blive så utilfredse, at de slår en ihjel. Derfor skævvrides vores virkelighed. Kommentar.

 

 

 

 

Aldrig før har kloden haft en stormagtsleder, som så konsekvent indretter sig efter, at politik i demokratiet er et TV-reality-show.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk