Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2017, 10. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 14-02-2020;,senest opdateret 14-02-2020 18:13:04

 

 

SAS’ video

Mange kan få meget ud af videoen. Krænkelser og politisk korrekte glæder. Men ingen kan vride ud af den, hvorfor de skal flyve mere med SAS.

 

 

 

 

Mange er blevet krænket over SAS’ video.

Se den her.

Videoens budskab er let nok at forstå: Mange af de ting, vi til daglig betragter som særligt nordiske -- wienerbrød, kötbuller og vindmøller -- er ikke særligt skandinaviske. De kommer fra lande uden for skandinavien. Et eksempel kommer fra Tyrkiet.

Og faktisk påstår videoen, at absolut alt, vi kalder specielt vores, kommer fra ikke-skandinaviske lande. Men det er vist så ekstrem en påstand, at de fleste af videoens seere vil placere den som en humoristisk overdrivelse. Videoen er i sin form let humoristisk.

Videoen har haft mange frugtbare konsekvenser. Søren Espersen fra DF er blevet så krænket, at han har fået en rundtur i vistnok alle danske medier. Ekstra Bladet måtte skrive to ledere. En stærkt kritisk af Mads Kastrup (Er det selvhad?), og en udglattende, forstående af chefredaktør Poul Madsen (Alle er krænkede), som reducerer Kastrups til at være et udslag af tendensen til at ”tidsånden er til at blive forarget”. Det er sjældent, at en ansat journalist vejledes så klart af sin chef på så fornem en plads i avisen.

Alt dette og meget andet omkring videoen giver god mening. Men videoen selv er det mest forvirrede stykke salgsarbejde, vi har set længe i en stor dansk (og skandinavisk) virksomhed. Mange kan få meget ud af videoen. Men ingen kan vride ud af den, hvorfor de skal flyve mere med SAS.


 

 

SAS har ellers tidligere præsteret langt mere målrettet og meningsfuldt kommunikationsarbejde:

Læs 4 New Speak, Groft sagt Køllebank

Læs Sandheden, hele sandheden – og kun sandheden? Artikel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk