Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2017, 10. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 26-02-2020;,senest opdateret 26-02-2020 14:52:43

 

Opbyggelig fadæse

Venstre gør i øjeblikket sin demokratiske pligt ved maksimalt at score dyder på regeringens idiotiske lækage til Jyllands-Posten af en intern mail.

 

 

 

 

At der foregår alt muligt bag facaden i alle partier, er en banalitet i politik. Det er derfor umuligt at stoppe det ved at brokke sig over det. Man kunne ligeså godt brokke sig over, at solen går op. Eller ned.

Men ethvert parti bør altid himle op over, at det slipper ud, at der foregår alt muligt bag facaden i et konkurrerende parti. For det er ren idioti, at det slipper ud. Og hvis andre partier ikke himler op over det, kunne vælgerne tro, at den slags ækle ting foregår i alle partier.

Demokrati bygger på partiernes konkurrence om at besidde 4 dyder: ærlighed, idealisme, stabilitet og kompetence. Derfor svigter et parti demokratiet, hvis det ikke til det yderste søger at score disse dyder ved at udstille et konkurrerende partis svigten af dyderne.

Derfor opfylder Venstre i øjeblikket sin demokratiske pligt ved maksimalt at score på regeringens idiotiske lækage til Jyllands-Posten af en intern mail.

Politiske dumheder og modpartens efterfølgende dydsscoringer styrker alles tro på de 4 grundlæggende dyder. Og styrker dermed demokratiet.

 

 

 

 

 

Læs kort om de 4 dyder

Læs Regering i spin, Kort og gult

Læs Dyderne: Porten til politik, Kommentar

Læs Populisme, Catch 22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk