FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Først lagt op 29-04-2020,,senest opdateret 29-04-2020 13:59:28

Foto: Politiken 29-04-2020

 

Foto: YouTube.com

 

Sabeltigeren levede 30 millioner år i fred i Nordamerika, før vi for ca. 10.000 år siden fik gjort kål på den i løbet af kort tid. Men den havde heller ikke hverken masker, visirer eller sæbe.

 

Corona, Jordens næste hersker?

Det levende væsen, som har den mest tilpasningsdygtige genetiske kode, ender som Jordens hersker

 

Et nyt dansk studie, viser ifølge Politiken, at den genetiske kode hos coronavirus ændrer sig en lille smule, når den smitter fra den ene patient til den næste. Denne genetiske tilpasningsevne til nye omgivelser har vi homo sapienser også. Det har sat os i stand til at brede os overalt fra Østafrika til vidt forskellige miljøer på kloden i løbet af kun 70.000 år og hurtigt gøre effektivt kål på andre menneskearter og på utallige stolte dyrearter, der havde levet i millioner af år, fx sabeltigeren i Nordamerika og gigantiske mammutter på diverse kontinenter. Vil coronaen gøre kål på os? Muligvis ikke. Vi har masker, visirer og sæbe, hvad sabeltigeren ikke havde. Men det er rigtigt, at det levende væsen, som har den mest tilpasningsdygtige genetiske kode, ender som Jordens hersker. Også selv om det bare er en virus.

 

 

Læs Homo Sapiens Sisyfos. Hvis menneskeheden overlever de næste årtier, bliver det som Sisyfos på kunstigt intelligente computeres museum. Sandsynligvis.

 

Læs

 

Læs Kort og gult i de rette omgivelser.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

 

 

 

 

Kjoeller.dk

Seneste kommentarer

KjoellerNEWS

Alle bøger