Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2017, 10. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 26-08-2020;,senest opdateret 26-08-2020 14:38:07

 

 

Melania Trump

Politikens chefredaktør Christian Jensen

 

 

Retorisk gangparty

De obligatoriske trivialiteter i rækken af taler fra republikanske Trump-støtter tvinger pressen til at fremhæve vigtigheden af de skingre banaliteter i talerne.

 

 

 

Politiken bringer i dag i sin netavis denne overskrift: ”Melania Trump i vigtig tale: Donald Trump er en autentisk person, der elsker dette land og dets folk.” Det er en tekst fra Ritzau. Men hvor er det vigtige i talen? Det er umuligt for hende at sige det modsatte: at hendes mand er en falsk person, der hader sit land og dets folk.

I situationer som denne kører ritualerne med pressen: De obligatoriske trivialiteter i rækken af taler fra republikanske trump-støtter tvinger pressen til at fremhæve vigtigheden af de skingre, nødvendige banaliteter i talerne. For ellers var der ingen grund til at bringe dem. Pressen er jo fri. Altså bliver Melanias og andres højspændte trivialiteter til en ”vigtig tale”. På denne måde bliver pressens intensive dækning af ritualet til absurditeternes triumf.

Og læserne lades i stikken. De kan ovenikøbet komme til at tro at Politiken og andre medier som refererer konventets ”vigtige taler”, også til dagligt ser uhildet på Trump, når de giver ham et møgfald.

 

 

 

Læs Trump svigter pressen, Kort og gult

Læs Fremad! Rap, rap! Køllebank

Læs Nytårskur: Hvordan dansk politik reddes, Catch 22

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk