Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2017, 10. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 17-09-2020;,senest opdateret 17-09-2020 16:40:43

 

 

 

Coronaklokkerne leve!

Død over skrøbelige sociale bobler

 

 

 

Kåre Mølbak sagde: ”Man kan sige, helt generelt skal man prøve at finde en social boble, som man kan være i.” En anden fra Statens Seruminstitut, overlæge Anders Fromsgaard forklarede: ”Man skal opfatte en boble som de 5-10 personer, du kan have fysisk kontakt med – det er dem, du kan sidde i samme sofa med, og dem, der kan overnatte hos dig, og du kan kramme osv.”

Men ’boble’ er et uheldigt ord, når man skal propagandere for at man principfast højst skal omgås de samme 5-10 mennesker privat. Ifølge Den Danske Ordbog har ordet ’boble’s overførte betydning et kraftigt element af noget skrøbeligt, fx forehavende, idé el.lign. der ikke kan realiseres, eller (økonomisk) situation eller udvikling, fx med stigende priser, der ikke anses for holdbar i længden.

Ordet ’osteklokke’ ville være bedre til formålet. Der er ikke på samme måde indbygget skrøbelighed som i ’boble’. Desuden er det let at se en lighed mellem osteklokker der begrænser lugten af ost, og Statens Seruminstituts coronaklokker, der begrænser coronasmitten.

Mølbak bør snarest muligt indkalde pressen og erklære død over sine skrøbelige sociale bobler, og i stedet hylde de solide coronaklokker vi skal opholde os i her i efteråret.

 

 

 

Læs Corona, Jordens næste hersker? Kort og gult

 

Læs Dårlig corona-service, Zætning

 

Læs Svensk corona-ret, Køllebank

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk