Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2019, 11. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 22-09-2020;,senest opdateret 23-09-2020 09:07:15

 

 

 

Fræk knægt Morten

Der er absolut intet Pia i Tulle. Ikke engang en smule Trump.

 

 

 

 

Dansk Folkepartis ny næstformand, Morten Messerschmidt, fører sig ret kæphøjt frem mod formandsposten. Når han understreger at det selvfølgelig er Kristian der stadig er formand så længe han vil, så fornemmer man, at magten bag alle falbelader allerede er overtaget af Morten, som allerede roser sin formand som en chef ville rose en menig medarbejder.

Kristian Thulesen Dahl var den ideelle næstformand i mange mange år bag formand Pia Kjærsgaard. Når hun satte liv i bolledejen med rappe replikker, så samlede han papirerne under armen og smilede klogt. Så ingen vælgere tvivlede på at Pia aldrig kunne sige ting der var så skrappe, at Tulle ikke stille og roligt kunne forhandle gevinsterne hjem til partiet bag lukkede døre.

Men efter han blev formand, har det vist sig, at han er kronisk bankmand. Der er absolut intet Pia i Tulle. Ikke engang en smule Trump.

Men politik for de mindst 94% af befolkningen som ikke er politiske nørder, er nu engang et TV-realityshow. Og her lægger en kronisk bankmand som er forladt af sin dominerende bedstemor med slag i, dramaet øde, så seerne slumrer ind. Således gødes grunden for dejlig fræk knægt Morten.

 

 

 

 

Læs Massiv arrogance, Køllebank Groft sagt

 

Læs Trump den Pinlige, Køllebank

 

Læs TV’s diskrete politiske propaganda, Kommentar

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk