Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2019, 11. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 24-09-2020;,senest opdateret 24-09-2020 13:48:43

 

 

 

Evighedsretorik

I mangel af effektive løsninger forsøger EU nu igen at løse indvandringsproblemer ved at holde taler og møder.

 

 

 

 

Nu forsøger EU igen at løse problemet med de mange indvandrere fra syd. Alle er klar over, at det kun bliver værre og værre. Og da det i praksis har vist sig umuligt at sende dem hjem igen – selv dem, der af EU-lande afvises af juridiske årsager, bliver hængende ulovligt – så er den eneste vej frem, at de lande som de kommer fra, skynder sig at blive så gode at leve i, at ingen gider flygte.

Men det ved alle ikke sker. Derfor er den eneste vej frem så at begrænse børneavlen. Men den er godt beskyttet af religioner og generel etik om frihed. Kun autoritære Kina har formået at begrænse børneavlen. Andre lande tør næppe engang tænke tanken.

I mangel af effektive løsninger forsøger EU derfor nu igen at løse indvandringsproblemer ved at holde taler og møder. Ganske vist fører de sjældent til noget konkret som kan mærkes, men så gør man da noget, mens alle venter på, at nogen gør noget effektivt.

 

 

 

 

Læs DR mod kvalme, Kort og gult

 

Læs Hinsides Æbelø, Køllebank

 

Læs Selvskabte sensationer, Køllebank

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk