Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2019, 11. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 27-09-2020;,senest opdateret 27-09-2020 13:33:45

 

 

SFs Anne Valentina Berthelsen er nu landskendt.

 

Sexismens fordele

Og glem så heller ikke det spændende mediedrama om, hvad hyperpolitisk korrekte Politiken nu stiller op med chefredaktøren for sit sexuelt ukorrekte, men meget indbringende Ekstra Blad.

 

 

 

Ja ja, sexisme er slemt. Men der er også fordele ved sexisme, specielt ved den medieopmærksomhed den får.

Ukendte, smukke, sexede kvinder, som kunne have levet ubemærket i en hel Folketingsperiode nederst i partihierarkiet, bliver pludselig – på grund af en mandlig kollegas sexistiske replik -- landskendte med dekorativt foto.

Og den muslimske skilsmissekontrakt, som er langt mere sexistik over for muslimske kvinder end nogen sexisme som den mest idiotiske mand kan udsætte en ugudelig dansk kvinde for, sættes ikke af danske medier i forbindelse med sexisme. Fordi det ville være vand på højrefløjens jagt på indvandrere. Her lærer vi alle meget om politisk korrekthed som en bærende mekanisme i vores fri mediers indoktrinering af vores fælles medievirkelighed.

Og glem så heller ikke det spændende mediedrama om, hvad hyperpolitisk korrekte Politiken nu stiller op med sit sexuelt ukorrekte, men meget indbringende Ekstra Blad. I dag skriver Ekstra Bladets chefredaktør en leder, der angrer så dybt sexistiske forsømmelser på bladet, at selv en grådkvalt fyring af ham kan virke stødende på Politikens følsomme, kultiverede læsere.

 

 

 

 

Læs Meningsfuldt MeToo-genbrug, Kort og gult

 

Læs Omvendt Metoo, Zætning

 

Læs Politikens lidelser, Køllebank

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk