Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2019, 11. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 07-10-2020;,senest opdateret 07-10-2020 14:48:53

 

 

 

 

Skolens rutine-skandale

Og man kan ikke engang udbryde: ”Nu er den gal igen i folkeskolen!” For noget har været alvorligt galt i mange år.

 

 

 

En ny rapport fra Børns Vilkår og Egmont Fonden har vist at 14,2 %, dvs. ca. 75.000 elever, var fraværende mindst en måned i skoleåret 2018/19. Det er det rene vanvid. Og man kan ikke engang udbryde: ”Nu er den gal igen i folkeskolen!” For noget har været alvorligt galt i mange år.

I september viste en opgørelse at op mod 5000 elever dumper til afgangsprøven i dansk og matematik.

Men bare det at kunne læse og skrive ligger det tungt med: Hvert år går der 16 procent ud af 9.-10. klasse, som ikke kan forstå, hvad de læser – hvis de overhovedet kan læse.

Egentlig fantastisk at vi hører så lidt om disse 16 %. Det er jo værre end en skandale. Det truer direkte vores demokrati, at vores lærere og vores presse er så politisk korrekt at denne galoperende skoleskandale om analfabetismens aktive udbredelse via skolen effektivt forties år efter år.

Skandalen om de 16 % får jo skandalerne om de 14,2 %’s fravær og de 5000 årlige dumpekandidater til at ligne en slags succes’er.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk