Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2019, 11. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 20-10-2020;,senest opdateret 20-10-2020 13:31:30

 

 

 

Netværk og sexværk

Aborterede sextilnærmelser i politik er en dråbe i et hav af tilfælde, hvor sexbaserede kontaktforsøg giver gensidigt udbytte.

 

 

 

Nu er både Frank Jensen og Morten Østergaard blevet fældet på grund af ganske få tilfælde af lårberøring og lignende. Men i det målrettede netværksarbejde som magtfulde personer altid er omgivet af, da vil en håndfuld tilfælde, hvor underordnede kvinder har afvist disse (nu forhenværende) magtfulde mænds tilnærmelser, være en dråbe i et hav af tilfælde, hvor sexbaserede kontaktforsøg giver gensidigt udbytte. Både som en sjov oplevelse og måske også med kontant karriereudbytte. Fordi den magtfulde mand efter den sjove oplevelse har fået lyst til at hjælpe en magtløs kvinde med både det ene og det andet på hendes vej frem og op.

For at give landets borgere et dækkende billede af det politiske netværksarbejdes store betydning, bør alle underdogs af alle køn, som har taget det som en sjov oplevelse og fået karrieremæssigt løft, derfor også stå frem og takke.

Men det gør de naturligvis ikke. Det vil spolere deres karriere. Og desuden gøre deres magtfulde hjælpere møgsure. Derfor hører vi kun om disse ganske få mislykkede tilfælde. Fordi de kan bæres frem under den højeste morals fanfarer. Samtidig med at alt det vellykkede netværksarbejde fortsætter i dybeste stilhed.

 

 

 

 

Læs

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk