Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 05-11-2020;,senest opdateret 05-11-2020 12:51:44

 

 

Overskrift i Politiken

 

Idiotsikkert demokrati

Trump er et lærestykke i, hvad et erklæret demokrati kan udarte til, når halvdelen af befolkningen står udenfor, mens den anden halvdel leger demokrati.

 

 

 

Her i landet ligger stemmeprocenten normalt i underkanten af 90 ved Folketingsvalg. I USA er man normalt glade hvis 50 % af vælgerne stemmer til præsidentvalg. Men ved dette valg ser det ud til at man kommer op på 66,9 %.

Trump har aktiveret den tunge halvdel af vælgerne politisk med sine grove, idiotsikre realityshow-teknikker: Præsidentflyet flyver ham helt ind på scenen, øgenavne på modstanderne skaber jubel. Og den etablerede presse har for længst overgivet sig: Den stadige strøm af Trumps vulgærpolitiske kommentarer på Twitter skaber daglige overskrifter.

Trump har nået den ellers tabte halvdel af vælgerkorpset med letbegribelige provokationer af det amerikanske establishment. Provokationer som begejstrer disse oversete vælgere. Selv hans åbenlyse løgne på det seneste hensætter mange af dem i hylende ekstase.

Og teknikken er så indarbejdet at han i nederlagets stund sender sin mafialignende advokat og sine smukkeste familiemedlemmer på gaden for at udbrede sine løgne. Her overgår den amerikanske politiske virkelighed suverænt den mest vulgære politiske satire.

Trump er et lærestykke i, hvad et erklæret demokrati kan udarte til, når halvdelen af befolkningen står udenfor, mens den anden halvdel leger demokrati.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk