Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 26-12-2020;,senest opdateret 26-12-2020 10:16:06

 

 

 

Forfatteren Hans Otto Jørgensen var en af dem der berigede sit liv med en kat i 2020. Foto fra Politikens leder.

 

Kattens velsignelser

I 2020 kastede vi os over kattene i uhørt grad.

 

 

 

Kærlighed til bøger. Javel. Det udlever Politikens leder 1. juledag, ”Bogens velsignelser”. Men en bog er fysisk set en død papirting. Derfor har mange mennesker især kærlighed til andre ting, fx katte. Også forfattere, som fotoet, der i llustrerede Politikens leder, overbevisende illustrerer. Derfor bringer Kjoeller.dk – som bidrag til en afrunding af året – i dag en kattebegejstret, illustreret leder:

 

Kattens velsignelser

Den underholder, opliver, spinner og trøster. I det forgangne år har katten virkelig vist, hvad det er, den formår. Mens meget af det øvrige liv gik i stå, fordi teatre og biografer lukkede, og koncerter blev aflyst, stod kattene parat. Bogmesser og bogfestivaler måtte lukke ned, men katte kunne man stadig få fat i, og det blev i høj grad deres opgave at åbne til verden, mens flyene blev på jorden. Åbne til fantasirejser, samtaler, eftertanke og den form for tankeflugt, som en benhård virkelighed skaber behov for.

I 2020 har nyhedspresset været massivt. Voldsomme nyheder, ofte virkelig dårlige, har invaderet vores tilværelse og har sammen med nedlukninger, karantæner og social afstand været hård kost rent mentalt. Også i det perspektiv var kattene et åndehul, fordi det kan give en følelse af lettelse og nødvendig flugt fra den vedvarende tummel at kaste sig over en god kat.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

Læs

”Utroligt at der kan blive så meget råcreme ud af en enkelt kat.”

Universitetsliv: Billeder fra Studielederseminar i Åhus, Sverige, d. 27. – 28.03.2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk