Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 07-01-2021, senest opdateret 02-04-2023 14:00:24

 

 

 

Flere højrefløjsekstremister scorede et vigtigt billede til familiealbummet. Privatfoto fra TV:

 

Skingrende Trump

Alle vi almindelige verdensborgere må glæde os over alt det Trump i sit terminale vanvid ikke nåede at gøre, fx starte en verdenskrig. Selv om det bare er at trykke på en knap.

 

 

 

Det eneste dækkende ord for seneste døgns begivenheder i USA er vanvid. Trump har mistet forstanden. Han er blevet det største offer for sit iøjnefaldende storhedsvanvid. Først den månedlange påstand om at han vandt valget. Uden andre argumenter end at det nu engang var hans ufravigelige mening.

Dernæst opfordringen til sine sammenkaldte tilhængere ved en demonstration i Washington i går (6/1) om at storme kongressen for effektivt at stoppe processen med at godkende Biden som præsident.

Det gode er at vanviddet nu er så galoperende at det også får toprepublikanere til at forlade Trump.

Og alle vi andre almindelige verdensborgere må også glæde os over alt det Trump i sit vanvid trods alt ikke nåede at gøre, fx starte en verdenskrig.

Ihvertfald nåede han det ikke før sine allersidste 13 dage på jobbet….

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk