Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 19-01-2021;,senest opdateret 19-01-2021 13:56:54

 

 

Anders Tegnell, Statsepidemiolog

Stefan Löfven, Statsminister

New York Times’ daglige kort med Sverige blandt de mørkeste, hårdest ramte

 

Svensk coronaskandale

Nogen bør hjælpe Sverige, inden landet udraderes af svenskernes autoritetstro, konfliktskyhed og enestående evne til at skjule dødbringende ting ved at lade som ingenting og håbe det så bare går over af sig selv.

 

 

 

Den svenske coronahåndtering tegner sig som en stadig klarere skandale. Tidligt valgte man en strategi som enhver efterhånden kan se er forkert. Den forkerte strategi er stadig anført af dens ophavsmand, statsepidemiolog Anders Tegnell som fortsat suverænt leder coronaslagets undergang. Svenske ministre undgår i mere og mere påfaldende pinlig grad at gribe ind ved enhver lejlighed.

Hertil kommer at landets politiske opposition kører en linje som tilsyneladende går ud på kun at kritisere lige netop tilstrækkeligt til, at man ikke får ansvaret for skandalen senere, når der næste gang skal være valg til rigsdagen om et par år.

Men hvad så med de svenske demokratiske massemedier? De må da så give politikerne det glatte lag på grund af deres skingrende inkompetente passivitet? Glem det. Det eneste kritiske coronamedie er Expressen.

Nogen bør hjælpe Sverige, inden landet udraderes af svenskernes autoritetstro, konfliktskyhed og svenske mediers enestående evne til at skjule dødbringende ting ved at lade som ingenting og håbe det så bare går over af sig selv.

Men det er op ad bakke for udlandet at hjælpe, da erfaringen viser at Sverige opfatter sig selv som et højerestående land som alle andre lande, specielt Danmark, skal skynde sig at lære af, før det er for sent.

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk