Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 25-02-2021;,senest opdateret 25-02-2021 15:21:11

 

 

 

EU's leder, Ursula von der Leyen,

 

Vrøvlets varmende vaccine-tis

Skær dog igennem fra start og sig ligeud at et vaccinepas som ikke kan bruges til noget, er nøjagtigt lige så værdiløst som et ugyldigt kørekort

 

 

 

Alle EU's regeringschefer er enige i at det kan være en god ide med coronacertifikater til borgere som er vaccineret. Men man er ikke enige om, hvad disse certifikater eller coronapas skal kunne bruges til. Frankrig og Tyskland er mod at certifikaterne skal kunne bruges som bevis på at man er blevet vaccineret og derfor godt kan opholde sig på steder og deltage i arrangementer for coronavaccinerede.

Tjah, det gør jo vaccinationen ubrugelig, hvis man ikke – med eller uden pas – kan opholde sig på steder eller deltage i arrangementer, hvor vaccination kræves. Men selvfølgelig er det da altid dejligt at vide at man er vaccineret, selv om man – til man dør af ælde – bare fortsat skal optræde udadtil som om man ikke er vaccineret.

Forklaringen på det åbentstående vanvid i sagen, er vel bare, at EU har skullet undgå ødelæggende splid mellem lande der er for og imod certifikat. Det foreløbigt forenende kompromis har så været at vedtage certifikatet, men samtidig understrege at man stadig var helt uenige om hvad det skal bruges til. Som at tisse i bukserne for at nyde varmen og udsætte udfordringerne med voksende stank, indtil bukserne vaskes.

Som EU-borger vil jeg protestere mod at vi til stadighed bombarderes med plimskøre selvmodsigelser som denne. Skær dog igennem fra start og sig ligeud at et vaccinepas som ikke kan bruges til noget, er nøjagtigt lige værdløst som et kørekort, der ikke kan bruges til at vise politiet at man har lov til at køre. Lad EU gå i spidsen for fyndig sproglig klarhed.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk