Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 03-03-2021;,senest opdateret 03-03-2021 12:23:20

 

 

Foto: Arbejderen.dk

   Israels leder Benjamin Netanyahu. Foto: DR.dk

 

Bly-dyneløft på EU

Mette Frederiksens rejse til Israel overgår langt EU-skandalen med de tidligere østlande som nu køber russisk og kinesisk vaccine

 

 

 

Danmarks statsministers rejse med Østrigs kansler til Israel er en afsløring af EU som en blytung dyne i kampen mod corona. Mens Frederiksen som os andre lå under dynen og ventede, fik hun åbenbart ideen om at lære af Israel som ligger suverænt i spidsen som det land der på kortest tid og udelukkende ved egen kraft er nået længst med at vaccinere befolkningen.

Først hoppede alle på EU-projektet i håb om at alle EU-borgere så hurtigt ville blive vaccineret. Nu er der gået nogle måneder med at håbe på, at snegletempoet med vacciner i EU bare var et forbigående onde. Nu er så de mest kvikke EU-nationer og dem med de bedste netværksforbindelser begyndt at fægte sig igennem hver for sig. Det har ført til aftaler mellem nogle tidligere østlande og Rusland og Kina om vacciner, som ikke er godkendt af EU.

Men Mette Frederiksens rejse til Israel overgår langt denne politiske skandale med de tidligere østlande. For Israel har jo bare gjort det som Danmark også kunne have gjort, hvis vi selv havde skullet forhandle helt fra starten. Efter EU tidligt sagde alt det rigtige, som gjorde alle EU-lande enige, indser flere og flere lande efterhånden, at EU-ord i denne sag nødvendigvis må eftertrykkeligt suppleres med individuel national handling, før vi kan se en lykkelig afslutning på vaccinationerne.

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk