Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 10-03-2021;,senest opdateret 10-03-2021 16:40:52

 

 

Jensen. Foto: Herning Folkeblad

Løkke, foto: Avisen.dk

 

Karrieremodel Jensen

Valget af lige netop Kristian Jensen til den fede post giver alle danske politikere et stærkt incitament til altid at optræde som en kedelig og artig embedsmand og undgå enhver lighed med kroniske politikere som Lars Løkke.

 

 

 

Kristian Jensen, tidligere næstformand i Venstre og fremtrædende minister i flere omgange, skal nu være særlig diplomatisk repræsentant for S-regeringen. Han skal skaffe Danmark ind i FNs sikkerhedsråd. Det er første gang en dansk regering udnævner en tidligere toppolitiker fra et konkurrerende parti til ambassadør.

Det er ikke spor let at være forhenværende toppolitiker, hvis man ikke lige er olding endnu og klar til at skrive erindringer. Hvad skal man få tiden til at gå med? Derfor er Kristian Jensen heldig. Og valget af ham kan straks give alle toppolitikere en del at tænke på i karriereplanlægningen.

Jensen har altid været en kedelig, javel, men også netop derfor en gennemført pæn mand. Ikke noget med provokationer eller originale, opsigtsvækkende påfund. Ikke engang som menig MF’er her på det seneste, har han vist livstegn i pressen. Helt anderledes liv har der hele tiden været i Lars Løkke: oprørske klummer, bogudgivelse med ny ideer, initiativer som selvstændig erhvervsdrivende.

Valget af lige netop Jensen til den fede post giver alle danske politikere et stærkt incitament til så vidt muligt altid at optræde som kedelige og artige embedsmænd og undgå enhver lighed med oprørske, provokerende – og underholdende politikertyper som Lars Løkke.

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk