FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Først lagt op 11-03-2021,,senest opdateret 11-03-2021 14:45:56

Meningbefordrende

Partyhøjttalerne blev reddet fra blæsten

 

Meningsbefordrende forsamling

Flot ord var lige ved at redde landsdækkende coronaparty, men så blev blæsten så slem at man måtte aflyse af hensyn til højttalernes overlevelse

 

Alle kan let se det er tåbeligt i dag (11/3) at lave et stort sammenrend som blander 2300 danskere fra hele landet. Det er Frihedsbevægelsens Fællesråd der inviterer til ”Genåbningsfest”: ”Gå ikke glip af den største begivenhed i Danmark, siden Mette Lukkede vores elskede land ned”, skriver de på Facebook.

Men ved at anmelde festen til myndighederne som ”demonstration i anledning af etårsdagen for den første nedlukning” så bliver den fredet for myndighedernes indgriben. Så er festen nemlig tryllet om til en ”meningsbefordrende forsamling” og sådanne er undtaget fra det gældende forsamlingforbud.

Kun ved tæt overvågning af begivenheden som er planlagt til at vare 11 timer, kan politiet på stedet sprede forsamlingen, hvis man synes at den mere er party og skæg end meningsbefordring. Det kan være svært. Men nu slap man så, fordi vindstyrken viste sig at blive så høj, at arrangøren aflyste af hensyn til partyhøjttalernes sikkerhed.

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

Læs

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

 

 

 

 

Kjoeller.dk

Seneste kommentarer

KjoellerNEWS

Alle bøger