Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 13-04-2021; senest opdateret 02-04-2023 14:29:14

 

 

 

 

Arven efter Trump

Både som præsident og som taber afslører Donald Trump at USA ikke er i stand til at lære sin egen befolkning at skelne mellem demokrati og snyd.

 

 

 

 

Det er et problem for alle demokratier på kloden, at taberen af USA's præsidentvalg, Donald Trump, stadig – ifølge CNN – har 80 pct. af de republikanske vælgeres opbakning til den opfattelse, at han blev snydt for sejren.

Det er velkendt at virkeligheden i demokratiet er en mediekonstruktion. Men yderst få amerikanske medier, om overhovedet nogen, propaganderer for den opfattelse at Trump blev offer for valgsvindel.

Når et stort flertal af Trumps vælgere stadig tror det, er den eneste mulige forklaring at de ikke tror på seriøse medier. Ja, værre endnu: De tror at seriøse medier som siger noget andet end Donald Trump, er svindelforetagender.

Denne opfattelse kan de kun have, fordi de ikke aner hvordan et demokratisk mediesystem fungerer. Selv om ingen medier har kunnet finde beviser på valgsvindel, så tror et massivt flertal af Trump-vælgere fortsat på lodret svindel.

Det er en rystende demokratisk fallit at verdens største, mest magtfulde demokrati ikke engang er i stand til at lære sin egen befolkning om mediernes rolle, så de kan skelne lovlige valg fra snyd. Sålænge det er sådan, er det et rent tilfælde der afgør hvornår Trump eller en lignende vulgær-manipulerende type bliver USA's præsident.

Sker det, er det for sent at undervise den amerikanske befolkning i forskellen på demokrati og svindel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk