Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 21-04-2021; senest opdateret 21-04-2021 14:04:50

 

 

Jyllands-Posten d. 21/4 2021 giver udstillingen 5 af 6 stjerner.

 

 

Læringslyst

Flere nøgne danske politikere blandt løver og kameler! Og live på TV.

 

 

 

”Lad os indledningsvist,” skriver Jyllands-Posten i dag (21/4), ”give Jim Lyngvild ordet: ”Når man hører ordet kongerækken, er man jo ved at dø af kedsomhed. Men der gemmer sig et væld af fascinerende historier om kongerækken og Kronborgs historie og dem vil jeg gerne fortælle på en måde, som underholder og giver folk viden og lyst til at gå hjem og lære mere”.”

Og der er meget at tage af i den danske kongerække fra mange århundreders pudsige historier som aldrig før har fået lov til at folde sig rigtigt ud.

Men den danske daglige politiske virkelighed har også store udfordringer med massiv kedsomhed. Man burde give Lyngvild lov at vise Mette Frederiksen-figurens muligheder i nærkontakt med Søren Pape Poulsen (K) og Jakob Ellemann-Jensen (V). Nedenfor har jeg kun nænsomt antydet mulighederne ud fra Kronborg-udstillingens plakat. Og hvis der også indføres løver og kameler skulle den være hjemme også for dansk politik. Men gennembruddet vil først komme med kropslig nøgen-live-tv på TV 2 News, i stedet for de mange mundhuggerdebatter bag pulte.

Hertil kommer formidlingsmulighederne i international politik som angående dette slet ikke er det samme nu, som den var da vi stadig havde Donald Trump.

Moderne politisk formidling,

manipuleret inspirationsfoto ud

fra Lyngvild-plakat til Kronborgudstilling.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk