Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 20-05-2021; senest opdateret 20-05-2021 14:08:46

 

 

Foto: Kristeligt-Dagblad

 

 

Islamisk Stats danske avlskvinder

Uanset politisk holdning i spørgsmålet, så bør det glæde enhver borger i landet, at landets statsminister omsider indretter sig efter dansk lovgivnings realiteter i dette stinkende ubehagelige emne.

 

 

 

Det store mysterium i dansk politik lige nu er, hvad der har fået regeringen til også gerne at ville have de tre IS-kvinder til de 19 børn, som hele tiden har været velkomne, til Danmark. Regeringens officielle forklaring om at det er nogle rådgivende organer der nu siger noget andet, end de tidligere har sagt, er blevet effektivt tilbagevist af flere seriøse medier.

Men der er en enkelt kendsgerning i sagen som nu fremføres stærkere af regeringen end tidligere. Den kendsgerning at de tre kvinder er danske statsborgere og derfor ikke kan afvises, hvis de står ved den danske grænse og vil ind. Vi hænger på dem.

Når statsministeren tidligere har erklæret at hun gerne ville have børnene til landet, men under ingen omstændigheder mødrene, så har det altså været i strid med lovgivningen. Men da hun hele tiden er omgivet af mange rådgivere, så må hun hele tiden have vidst at denne politik var håbløs under gældende lovgivning.

Derfor vinder de Radikale, SF og Enhedslisten nu denne kamp. Men hvad der i Mette Frederiksens sind har fået hende til først i månedsvis at forsvare en håbløs, urealistisk politik, og derefter i dette øjeblik – Big Bang – indrette sig efter realiteterne, hører ikke under politik, men under individuel psykologi.

Men uanset politisk holdning i spørgsmålet, så bør det glæde enhver borger i landet, at landets statsminister omsider indretter sig efter dansk lovgivnings realiteter i dette stinkende ubehagelige emne.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk